Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa_888555

Butelka ze smoczkiem z małą dziurką

Polecane posty

Gość anonimowa_888555

Witajcie, poszukuje butelki, której smoczek będzie miał naprawdę małą dziurkę. karmię moją 3 tyg córke mlekiem modyfikowanym i problem jest taki, ze mała je dość "chłapczywie", do tego butelki które mam (dr browns, avent, tommee tippee) mają dziurki przez które mleko szybko leci - jak tylko lekko przechyle butelkę to zaraz leci niemal ciurkiem. Przez to co karimienie mała się krztusi, co z kolei powoduje ze każde jej posiłek jest dla mnie jednym wielkim stresem. Czy znacie jakies butelki - najlepiej antykolkowe- ktore mają naprawdę małą dziurkę?

Gość kup smoki canpol babies
balonik z oznaczeniem 0 newborn pasuja do butelek aventu lovi i mam baby.z serii mam baby smoki newborn rowniez maja malutkie dziurki

JA MAM 5 TYG CORKE, TEZ JE BARDZO LAPCHYWIE I DZIEKI TEMU MIALA CZESTE KOLKI DUZO PLACZU I KRZTUSILA SIE JEDZENIEM. LEKARZ PEDIATRA POLECILA NAM BUTELKE DR.BROWNS'A . - BO JEST ANTYKOLKOWA I DO TEGO ZALECILA NAM ZAGESZCZACZ DO MLEKA KOSZTUJE 25 ZL I ZAGESZCZA MLEKO. I REWELACJA JA NIE MAM STRESU PRZY JEDZENIU MALEJ, MALA NIE MA KOLEK. I JEST REWELACYJNIE :)

Gość anonimowa_888555
Mam butelkę dr brownsa - niestety też dziurka jest za duża. Ale ten zagęszczacz do mleka? co to takiego?

TO JEST ZAGESZCZACZ KTORY KUPISZ W KAZDEJ APTECE JA MAM AKURAT BEBILON NUTRITON. ZAGESZCZACZ ZAGESZCZA TROSZKE MLEKO, MOJA MALA PRZESTALA SIE NIM KRZTUSIC NO I JAK JADLA TAK LAPCZYWIE TO POTEM ULEWALA A DZIEKI ZAGESZCZACZOWI PRZESTALA. MALO TEGO . PRZED ZAGESZCZANIEM MLEKA MALA MI ULEWALA I BOLAL JA BRZUSZEK I PRZEZ ULEWANIE TRACILA NA WADZE :( WYSLALI NAS DOSZPITALA I TAM PO USG WYSLALI NAS NA CHIRURGIE DZIECIECA DO OPOLA . DZIECKO MOJE PRZESZLO ISTNE TORTURY !! I OKAZALO SIE ZE POPROSTU WYSTARCZY CHOLERNY ZAGESZCZACZ MALA PRZESTALA ULEWAC, SKONCZYLY SIE KOLKI I CALKIEM INNE ZYCIE :)

Gość kup smoki canpol babies
do butelek dr browns pasuja smoki canpola standardowe okragle.musisz patrzec na oznaczenia szukaj 0 newborn,lub 1 slow

Gość mamama27
hmm nie możliwe żeby dziecko ksztusiło się smoczkiem avent 0 z 1 dziurką - najwolniejszy smoczek jaki znam

Gość golka bojka
Moja mała tez przez avent się zakrztusila, jedna mała dziurką a jednak, koszmar, a teraz zbyt mało przybiera na samej piersi i musimy dokarmic,piekło strach karmic własne dziecko, człowiek jakiś powierzony jest tyle ludzi na świecie połowa karmione butla a tu trwała taka ze kupa, fajka i dopiero butelka

Gość gość
U nas był problem z piciem płynów (herbatka, woda), młody karmiony mlekiem modyfikowanym Bebilon pronutra na butelkach dr brown's smoczki poziom 1. Pił bardzo łapczywie płyny przez co się krztusił a przy mleku bardzo się męczył. Pediatra powiedział żeby do każdego karmienia dolewać 10 ml wody przez co przemycić można płyny i to był strzał w 10. Teraz mleko pije o wiele spokojniej, nie męczy się i po 3 dniach pije herbatkę z tej samej butelki. Mój wniosek - za mała dziurka w smoczku- przez co wkładał duży wysiłek żeby wypić mleko i pewnie myślał że taki sam wysiłek musi włożyć w wypicie płynu co skutkowało krztuszeniem się.