Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest realne

Kto tu jest po 10 latach zwiazku szczęsliwy..??

Polecane posty

Gość czy to jest realne

czy to jest w ogole realne??

Gość troche sie znam....
w dzisiejszym czasach ....chyba niestety nie. ludzie po 10 latach sa do siebie przyzwyczajeni. namietnosc zanika. zostaje ''partnerstwo''.

Gość czy to jest realne
w dzisiejszych czasach?? A jaka różnica była kiedyś, co się zmieniło? Mi się wydaje i to mogę poprzeć własnymi przezyciami i doświadczeniem że związki ok 10 letnie to własciwie koniec miłości, koniec namiętności, koniec wszytskiego...

Gość stara baba......
ja w tym roku będę obchodziła 21 rocznicę ślubu i jeśli bym miała obiektywnie spojrzeć na swój związek to tak jestem szczęśliwa ...wiadomo jak w każdym związku były wzloty i upadki ale nigdy wzajemnie się świadomie nie skrzywdziliśmy jest szacunek a i miłość ale inna dojrzalsza taka która pozwala mi być pewną że tak chce się zestarzeć z tym człowiekiem :)

patrzac na moich rodzicow - tak, u nich widac wieczne porzadanie :D mile slowka, calusy, trzymanie sie za rece, imprezuja razem - 30 lat sa ze soba, 20pare po slubie mam nadzieje ze moj zwiazek tez taki bedzie, poki co po 3 latach nadal mam motyle gdy widze mojego M ;)

jestem w zwiazku ponad 10 lat. Powiem obiektywnie seks jest coraz lepszy :) a w życiu bywa różnie czasem lepiej czasem gorzej ale ogólnie jest dorze :) Jestem szczęsliwa.

Gość mireczkaa
my jesteśmy razem 9lat i jestem bardzo szczęśliwa:)

Stara babo Mam tak samo jak Ty......gratuluję Ci...u mnie 22 od ślubu (specjalnie zaznaczam) i szczęście jest ze mną (jak moc). Tak więc autorze / autorko wątku, można - tylko trzeba mądrze wybrać drugą połówkę do życia.

Gość stara baba......
jck869.....ja Tobie również gratuluję :D ja myślę że szczęście w związku polega na równoczesnym patrzeniu w tym samym kierunku....trzeba mieć wspólne cele.... marzenia ....trzeba umieć iść na mądre kompromisy i rozmawiać rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać a nie zamiatać problemów pod dywan ....jeśli dobierze się dwoje mądrych ludzi to wtedy można góry przenosić razem i pokonać każde problemy

Gość evittka
Oczywiście, że można! ja jestem ze swoim facetem prawie 6 lat a znamy się już 9 lat! Owszem nie jest aż tak motylkowo w brzuchu jak na początkach ale też nie udajemy niczego przed sobą! Z roku na rok miłość jest dojrzalsza, a żeby uczucie nie zgasło trzeba dbać o tą osobę nawet po kilkunastu latach. Rutyna nie jest najgorsza bo ona daje nam stabilizację i poczucie bezpieczeństaw ale także w miłości starania muszą ułożyć się poi równo po obu stronach:) Nie jesteśmy jeszcze pp ślubie ale wiem że idealnie do siebie pasujemy i mimo zgrzytów i różnych złości nie zamieniłabym mojego M na żadnego innego i tera zto wiem!:)

8 lat w związku...szczęśliwa ale po przejściach. Ani jednego roku nie żałuję.