Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sfjoiewfjsiew

Zastanawiam sie nad kupnem suchego szamponu. Pytanie tylko - czy warto ?

Polecane posty

jw :) i jak sie go uzywa? Normalnie na tluste, suche wlosy sie pryska i co dalej? jakim cudem to dziala ? :D

pryskasz zostawiasz na kilka sekund i czeszesz, efekt fajny tylko ja trafilam na strasznego smierdziucha

Gość kajecccza
działa, tylko pozostaje biały nalot,który trzeba bardzo dokladnie wytrzec recznikiem. efekt dobry przez kilka godzin. ogólnie fajna rzecz na kryzysowe momenty, np gdy się rano zaśpi i nie ma czasu na mycie, suszenie, prostowanie itp;p

Gość kajecccza
ja mialam taki spray w niebieskiej tubie z jakiejs niemieckiej firmy,za ok.11 zł kupiłam go w rossmanie, ale ostatnio widziałama też takie z syoss, więc pewnie będą lepsze niż ten mój

Gość ja uzywam
Batiste, z UK, pryskam na tłuste, wmasowuje palcami, zostawiam na chwile i wyczesuje. zajebista sprawa, wlosy jak nowe :)

aha i dobry do rozczesania natapirowanych wlosow, mam prosta grzywke i chce ja zapuscic wiec zaczesuje w irokeza zeby to jakos wygladalo, tapir i masa lakieru a potem ni cholery tego rozczesac:) a po tym szamponie rozczesuja sie idealnie

aha i dobry do rozczesania natapirowanych wlosow, mam prosta grzywke i chce ja zapuscic wiec zaczesuje w irokeza zeby to jakos wygladalo, tapir i masa lakieru a potem ni cholery tego rozczesac:) a po tym szamponie rozczesuja sie idealnie

mam z syoss. Fajna sprawa, pryskam, zostawiam na kilka minut, pozniej recznikiem wycieram i juz :) efekt moze nie na caly dzien, ale kilka godzin trzyma

Gość wereeeeee
brudne polskie damulki

Gość wereeeeee
znałam taką co chodziła w jednych stringach trzy dni, za to buty miała za 600 zł

Gość karmandzijosssssss
kupiłam szampon w sprayu do mycia na sucho syoss, ten zielony i nie działa to w ogóle, włosy po tym są matowe i brzydkie dałam teściowej:P

Gość wereeeeee
zaraz wymyślą sprey do brudnych majtek i podpasek i kretynki polecą do sklepów

Gość krok za krokiem
ja uwielbiam suchy szampon z klorane,z wyciagiem z owsa,super sprawa

Gość gygiygyxg
Dobra sprawa jak ma sie szybko przetluszczajace wlosy, tylko nie do uzywania jako zamiennik mycia glowy, ale czasami przy skorze wlosy nie wygladaja juz dobrze mimo iz byly myte poprzedniego dnia, wtedy taki suchy szampon to super sprawa.

Gość maikon
niepolecań szampon to 90% woda reszta chemia a włos potrzebie umycia tylko z kurzu i tłuszczu jak chcesz to kup. włos ma budowę blaszkowatą wiec zwykły tani szampon tak.

Gość gygiygyxg
Moikon, napisz to moze po polsku, co??

mhm, rozumiem. Wlasnie nie lubie miec tlustych wlosow, wstydze sie w takich wyjsc na ulice. dlatego musze codziennie rano je myc. taki szampon mialalabym do naglych wypadkow :)

Gość maikon
aerozol to sztuczne wole zwykły i bez wynalazków