Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cuduŚka

Bibliografia na prace maturalna..

Polecane posty

Pytam osoby , ktore miały jakikolwiek kontak z pisaniem pracy na mature ustna z J. polskiego . Otóz ja pisze sama prace ( przynjamnie mam taki zamiar) I zastanawiam sie , czy w literaturze podmiotu jesli chodzi mi o fragment z Bibili o Kainie i Ablu to wystarczy tylko taki zapis: .Biblia Tysiąclecia. Wydanie V. Poznań: Wydawnictwo PALLOTTINUM ,2000. ISBN 83-7014-357-1 czy musze podac jakis strony , ksiegi itp. dotyczące omawianego fragmentu tekstu ?

Gość Laska 18 nastk a a
Hej ja też właśnie pisze pracę maturalną :) taki zapis oczywiście wystarczy nie musisz nic więcej pisać bo po co. Ale jak chcesz to napisz chociaż lepiej nie bo i tak nie trzeba podawać stron :)

Gość Laska 18 nastk a a
Ale napisz jaka to księga :) ale bez stron

Gość Gosc
Wiesz, to zależy od szkoły, od nauczyciela. Ja musiałam tylko napisać nazwisko i imię autora, tytuł książki, miasto wydania, rok wydania i ISBN.

musze wie isc do kogos po porade.. własnie pisze tą prace.. i jak widze te prace w internecie to masakra.. ja nie mam takiego bogatego słownictwa chyba.. ;/ inni zapłaca , zero pracy i wiecej punkow ode mnie dostana..juz sama nie wiem ;?

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281