Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza.

Ciąża czy to dobry pomysł ?

Polecane posty

Gość Liza.

Witam , chciałabym wysłuchać opinii publicznej na temat moich planów o ciązy , gdyz najbliższych zdanie juz znam . Także bardzo chciałabym zajść w ciąze w raz z moim kilkuletnim partnerem .Chciałabym być młoda mamą . Oczywiście wszystko jest przemyslane , nie ma tu tak , że , o zorbimy sobie dziecko i tyle , nie . staralibyśmy sie o dzidzisia na wakacjach . wtedy rodziłabym w 3 klasie technikum . Od rodziny usłyszelismy ze będzie nam pomagała jak tylko będzie mogła ,chłopak ma dość dobrą pracę , ze szkołą sobie poradzę ponieważ nie jest to wysoki poziom i nie ma zapierdzielu .Do matruy bym sobie ogarneła i bym zaliczyła . Na studia narazie po szkole sie nie wybieram ponieważ mamy plany wyjechać znowu z partnerem do londynu . Czy to dobry pomysł ? :)

Twoje życie, twoja decyzja.. ale skoro pytasz o zdanie... wg mnie to nie jest dobry pomysł.... kilkuletni partner.... to ile wy ze sobą jesteście, że decydujesz się niemalże na takie kroki ????

*na takie kroki w tak młodym, jakby nie patrzeć, wieku ........ ucięłam niechcący :D

Pomysł nie jest dobry :) jak już robisz prowokację postaraj sie przynajmniej żeby była wiarygodna :p

Gość dsetrygjh
ciąża bez slubu? debilizm

Gość MIGDAŁOWAAAA
wyjedzcie najpierw do londynu i tam dzidzius lepsze zaplecze dla mam