Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joannaw

Dziwnie zapowietrzone tipsy! POMOCY! :(

Polecane posty

Witam. Mam wielki problem :( Wczoraj robiłam tipsy. Klientka chciała french, tylko uparła się abym nakleiła białego tipsa. Robiłam to pierwszy raz, ale starałam się aby wszystko było tak jak trzeba. Wzór frenchu był "do szpica" a tips nie miał kieszonki. Dziś dostałam przykry telefon, że aż na 9 paznokciach pojawiła się biała plamka, jakby zapowietrzenie. Pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją żeby paznokieć zapowietrzył się na środku (konkretnie przy najbardziej "wgłębionym" miejscu frenchu). Nie wiem co robić. Czy to ja cos źle zrobiłam? Co się mogło stać? Proszę pomóżcie!!! ;(((( Zdjęcie tych paznokci :( : http://fotofotki.pl/pliki_img/97ytpllamlfizx7ocnt0.jpg

zdjęcie niestety niskiej jakości. chodzi o te białe plamki pod frenchem..

specjalnie dałam więcej kleju.. wolałam żeby się troche wylało niż żeby brakło.. nie wiem...

Gość wstrętne szpony,jak u orła:/
i fatalnie zrobione.

Gość zle nie dobrze ,
nie powinno zapowietrzyc sie na srodku skoro kleju było ok a nie ''pierdalneła sie'' albo nie przytrzasneła ich? bardziej to wyglada na jakis wypadek niz zle zalozenie tipsa

Gość freeway1234rada dla ciebie :
rada dla ciebie : nie rób paznokci a już napewno nie bierz za nie pieniędzy , bo żadna z ciebie fachowa stylistka

Jestem rok po kursie i ciągle się uczę, nabywam doświadczenie. Żeby ćwiczyć potrzebuję wszystkie potrzebne rzeczy a za coś trzeba je kupić... Każdy jakoś zaczynał..