Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milakobyla

co sądzicie o Bio Medic B. Szczęsnego w Hrubieszowie?

Polecane posty

Gość andzia1004
Lepiej nie pytaj, to oszuści, jak zarobisz 500 zl/mc to jest super, nie idz tam nawet to strata czasu, nie wyplacaja ludziom, którzy odeszli za ostatni miesiąc, szantażują, zarobki niektórych to 30 zł za miesiac, ogolnie robia z ludzi rumunow

Gość Alicja Adamczuk
KSERUJCIE SOBIE KARTY PRACY ZANIM JE ODDACIE!!! JAK WAM NIE WYPŁACAJĄ TO NIE ZWLEKAJCIE TYLKO OD RAZU KIERUJCIE SPRAWY W ODPOWIEDNIE RĘCE..... NIE BÓJCIE SIĘ I WYWIĄZUJCIE SIĘ Z UMOWY. TO WAŻNE!!!! PRZECZYTAJCIE UMOWĘ I WEŹCIE POD UWAGĘ WASZE OBOWIĄZKI BĄDŹCIE ODPOWIEDZIALNI!!! A JAK MACIE JAKIEŚ PROBLEMY Z NIMI TO CHĘTNIE PODZIELĘ SIĘ Z WAMI SWOJĄ WIEDZĄ (PODPISUJĘ SIĘ W WIĘKSZOSCI POD TYM CO ZŁE O TEJ FIRMIE) W SWOJEJ SPRAWIE MIĘDZY INNYMI ROZMAWIAŁAM I NADAL BĘDĘ ROZMAWIAC Z RADCĄ PRAWNYM I SIĘ ICH NIE BOJE POMIMO ŻE JA TEŻ POPEŁNIŁAM BŁĘDY. WIZYTA U RADCY PRAWNEGO KOSZTUJE ALE WARTO, POZA TYM SĄ TEŻ TACY CI CHĘTNIE POMOGĄ ZA DARMO OCZYWIŚCIE MUSICIE OBIEKTYWNIE PATRZEC NA SWÓJ PROBLEM W ZWIĄZKU Z FIRMĄ BIO MEDIC BO INACZEJ SAMI SIEBIE WPAKUJECIE W PROBLEMY I POWTARZAM: ZAWSZE MIEJCIE DLA SIEBIE KOPIĘ KARTY PRACY!!! (UCZCIE SIĘ NA MOICH BŁĘDACH) POZDRAWIAM PANA BARTOSZA SZCZĘSNEGO.