Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlmnvbcvxzgshdk

Jak brac Duphaston ?? lekarz mi nie powiedzial...

Polecane posty

Gość xlmnvbcvxzgshdk

zapomnialam spytac a lekarz nie powiedzial. Nie mam zadnych plamien tylko infekcje i z tego wzgledu dostalam duphaston. Jak to się bierze ? Na ulotce pisze że przy zagrażajacym poronieniu 40 mg w jednej dawce i potem 10 mg co osiem godzin, wiec juz nie wiem ?

Gość na co wypisał Ci lekarz
Duphaston??? na INFEKCJE??? poważnie? przecież ten lek jest na zupełnie co innego

przecież duphaston działa jak żeński hormon progesteron nijak ma się do infekcji

duphaston sie bierze albo w ciąży przy niskim progesteronie albo na wywołanie miesiączki. zadzwon do lekarza i dopytaj bo w obu przypadkach dawki są różne!!!!!!!

Gość xlmnvbcvxzgshdk
Infekcje lecze innymi lekami !! Duphaston tak na wszelki wypadek, wlasnie przez ta infekcje bo to wczesna ciaza, zeby podtrzymal

Gość lg-lg
nie mozesz zadzwonic i zapytac? języka w gębie nie masz?

ale co up???? przecież ci napisałyśmy co 12 godzin czyli 2 tabl dziennie - rano i wieczor. a najlepiej zadzwon do lekarza i spytaj, niepoważna jakaś jesteś

Gość xlmnvbcvxzgshdk
Od tego jest chyba forum żeby zapytac bardziej doświadczonych prawda ?? Zadzwonię jutro, jezyk w gębie mam już sie o to nie martw. Szkoda tylko, że takie wredne krowy tu siedzą... kultury i życzliwosci za grosz.

Gość lg-lg
wiesz co ja moze i wredna jestem ale przynajmniej nie tak tępa jak ty spadaj

Gość xlmnvbcvxzgshdk
jak masz się na kimś wyżywac i ubliżac to pod zły adres trafilas. Na mnie takie chamskie krowy z sianem w butach jak ty nie działają. wracaj do gnoju, gdzie twoje miejsce.

Gość ostatnio moda na hanny
z tego co pamietam to 3x1 bralam i magnez na podtrzymanie ciazy

Gość xlmnvbcvxzgshdk
czego ty dziecko nauczysz, chyba łaciny podwórkowej

Gość lg-lg
juz skonczylas wariatko? nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale w tym czasie kiedy siedzisz i pierdzielisz ty trzy po trzy i zadajsz kretynskie pytania,zdązylabys z 10 razy zadzwonic do lekarza...

Gość ijjjkk
zamiast dziewczynie odpowiedziec to sie obrzucacie blotem. Ale to jest normalne na tym forum, wiec nie ma co sie dziwic zazwyczaj na podtrzymanie ciazy bierze sie 3 razy po 1 tabletce

Gość izusia.87
Ja bym szła do innego lekarza ja brałam duphaston bo miałam ciąże zagrożoną brałam 3 tabletki na dobe,ale na infekcje pierwsze słysze.

Gość xvvgbhjklkj
radzic to ja sobie w zyciu umiem, martw sie o siebie. już wiem jak brac i wiem coś jeszcze, żeby unikac tego forum bo nic dobrego tutaj się nie dzieje oprócz tego, że wredne krowy leją swój jad. Grzecznie zapytałam jak inne dziewczyny brały, ale widac niektórym cięzko przychodzi życzliwie odpowiedziec, zamiast wyzywac. Ale to już świadczy o was.