Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka Marta

powróże pierwszym 5 osobom

Polecane posty

Gość wróżka Marta
mmm123 Blond , niebieskie, 20, Waga Kiedy znajdę miłość ? Czy będę szczęśliwa? jeżeli pytasz o miłosc to narazie czeka cie samotnosc jeżlei chodzi o szczescie : w jakies przyszłosci w kłopocie pomoże ci dobra kobieta -i problem zostanie rozwiuazany

Gość i jaaaaa
brązowe, piwne, 27lat, byk Taki ogólny horoskop może byc poproszę-) bardzo

Gość wróżka Marta
ÓsemkaÓsemka agnieszka9000512@tlen.pl'; Agnieszka, 21 lat, blondynka oczy niebieskie Czy ten z którym jestem będzie ty z którym spędzę życie? wyszła karta ślubu - meżczyzna za ktorego wyjdziesz jest mody , stanowczy i zdecydowany wie czego chce , nie wiem czy pracujesz -pokazała sie również kart problemów w pracy

Gość znznzkjzln
zielony 32lata skorpion podoba mi sie ktos czy z nim bede ?

Gość wróżka Marta
i jaaaaa brązowe, piwne, 27lat, byk Taki ogólny horoskop może byc poproszę-) bardzo karty pokazały ze obecnie przebywasz wsrod bardzo fałszywych ludzi którzy żle ci życzą , marzysz o miłosci albo jeżeli jest kobieta poznasz ta osobe przez koleżanke przyjaciólke jeżeli jest facetem spodkasz wkoncu kogois kto cie zainteresuje

Gość wróżka Marta
znznzkjzln zielony 32lata skorpion podoba mi sie ktos czy z nim bede ? karta pokazały ze jest to wyjatkowo problematyczna znajomosc - moga byc z niej tylko łzy

Gość uwiklana
blond,niebieskie,29,lew czy chlopak ktorego poznalam 9 miesiecy temu o mnie mysli?

Gość wróżka Marta
ÓsemkaÓsemka agnieszka9000512@tlen.pl'; Hmmm czy te problemy są stałe czy przejściowe? a jak z licencjatem? będą problemy? z licencjatem nie bedzie rzadnych problemów jeżlei sie pojawia dostanisze pomoc od kobiety

Dzięki ! ogólnie sprawdziło się prawie wszystko! a małe pytanie czy po ślubie zostanę z nim czy skończy się to nie ciekawie

Gość wróżka Marta
uwiklana blond,niebieskie,29,lew czy chlopak ktorego poznalam 9 miesiecy temu o mnie mysli? wyszły bardzo dobre katy czeka cie dobry czas , z kart wyszło ze może byc on twoim życiowym partnerem !!!!!

Gość i jaaaaa
dziękuję kochana-)) a coś o sprawach sercowych tzn czy będzie dobrze, źle itp he

Gość wróżka Marta
ÓsemkaÓsemka agnieszka9000512@tlen.pl'; Dzięki ! ogólnie sprawdziło się prawie wszystko! a małe pytanie czy po ślubie zostanę z nim czy skończy się to nie ciekawie wiesz moge ci powróżyc ale to zbyt daleka przyszłosc , to bez sensu naprawde

Gość wróżka Marta
[zgłoś do usunięcia] i jaaaaa dziękuję kochana-)) a coś o sprawach sercowych tzn czy będzie dobrze, źle itp he zadaj pytanie konkretnie dostaniesz konkretną odpowiedz !!!jak długo jestes sama itd

Gość uwiklana
dziekuje a jak u mnie z praca?

A czy mi mozesz powiedziec cos ??? Czarne niebieskie 23 bliznieta Jak bedzie wygladalo moje maluzenstwo czy moj maz kocha mnie??

Gość wróżka Marta
ÓsemkaÓsemka agnieszka9000512@tlen.pl'; zalukać możesz odrazu pokazała sie karta twojego przyszłego męża karty pokazały moło ciekawe otoczenie was- fałszywych ludzi szczególnie kobiety które beda chciuały troche mącic ci w życiu , wam w życiu moga to byc osoby z rodziny jak i z pracy

Gość strzelczyni zawodowa
braz, braz, 23, strzelec czy i, i jelsi tak, to kiedy zakocham sie z wzajemnoscia?

Gość i jaaaaa
od roku sama, ale niestety ciągle ten sam mi w głowie. Może coś o nim, tzn czy jest szczęśliwy? czy ja będę bez niego? wiem, wiem takie trochę głupie te pytania, ale sama nie wiem o co spytac, jak sprecyzowac

Gość wróżka Marta
S_Gosia_S A czy mi mozesz powiedziec cos ??? Czarne niebieskie 23 bliznieta Jak bedzie wygladalo moje maluzenstwo czy moj maz kocha mnie?? konkretnie to wyszło tak czeka cie okres świetowania , a także przypływ gotówki twoje marzenia o miłosci sie ziszcza -życze udanych waletynek bardzo dobre karty ci wyszły

Gość senna ja
Serdecznie zapraszam na mój sennik, ktory jest na moim blogu ( jest juz ponad polowa!) zaczyna pojawiac sie tez savoir vivre napewno bedzie tez Imiennik i wiele innych ciekawostek http://sennik-dreamer.blogspot.com/ *** sprawdz co dzis w nocy Ci sie snilo*** :*

Dziekuje Ci bardzo:) Czyli wychodzi na to ze bede z nim juz do konca zycia xD

Gość wróżka Marta
wyszła jako pierwsza karta miłosci najmocniejsza ze wszystkich kart dotyczacych miłosci ale również karty problemów np sądowych odpowiedz do i jaaaaaaaaaaaaaa

Gość strzelczyni zawodowa
a ja tez moge prosic? jesten nad "jaaaaa":)

Gość wróżka Marta
strzelczyni zawodowa braz, braz, 23, strzelec czy i, i jelsi tak, to kiedy zakocham sie z wzajemnoscia wyszło tak pokazała sie jako kobieta samotna na wyjezdzie poznasz kogos kto sie uczy

Gość uwiklana
blond,niebieskie,29,lew czy znajde prace i kiedy?

Gość i jaaaaa
he ale ta karta miłości tyczy mnie czy jego? troszkę się pogubiłam -))