Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka Marta

powróże pierwszym 5 osobom

Polecane posty

Gość Natkalalala
dzięki :) miłej i spokojnej nocy życzę:)

Gość wróżka Marta
onanieonaona A mojej prawdziwej milosci tam nie widac ? jest ślub napewno 2 kierty mi to pokazały osoba dobrze sytuowalana finansowo tzn lepiej od ciebie karty pokazały ze sytuacja finansowa ci sie poprawi

szatyn, piwne, 23, rak Czy jest szansa na skończenie z samotnością? Jesli tak, to kiedy?

Gość miżna jeszcze??
czarne, niebieskie 22 skorpion czy jestem w ciązy

Gość jhjhjuiuiouioiuojlklkjklk
ciemny blond, zielone 24 baran Czy dziewczyna która kocham platonicznie mnie nienawidzi?

Gość wróżka Marta
zawsze sam szatyn, piwne, 23, rak Czy jest szansa na skończenie z samotnością? Jesli tak, to kiedy? przy tobie wyszły mi karty depresji leków musisz jeszcze czekac kobieta ktora jest ci przezanczona wprowadzi w twojerz zycie wiele radosci

Gość wlosy brazowe, oczy niebieskie
30 lat, Baran. Czy poznam kiedys byla meza i jesli tak, to kiedy? Dziekuje z gory za odpowiedz:)

Gość onanieonaona
Dziękuję bardzo :)

Gość wróżka Marta
miżna jeszcze?? czarne, niebieskie 22 skorpion czy jestem w ciązy radziłabym zrobic test ciażowy a nie pytac sie na forum na głupie pytania nie odpowieadam

Gość miżna jeszcze??
akurat teraz nie mam mozliwości proszę :(

Gość wróżka Marta
[zgłoś do usunięcia] wlosy brazowe, oczy niebieskie 30 lat, Baran. Czy poznam kiedys byla meza i jesli tak, to kiedy? Dziekuje z gory za odpowiedz karty pokazały ze albo dostałas wiadomosc z nia zwiazana albo dopiero dostaniesz czy ta kiebieta jest panna tak wynika z kart???

Nie, ona jest albo Strzelec albo Skorpion. Urodzila sie w listopadzie, ale nie wiem, ktorego dnia dokladnie. Pytam o nia, bo mam wrazenie, ze moj maz ma do niej sentyment i troch emnie to martwi:O JEsli moge, to chcialabym o to tez zapytac.

Gość wróżka Marta
panna chodziło mi ze jest samotna , karty pokazały ze ona może prowokowac jakies intrygi w sotunku do ciebie karty pokazały zebys sie jej wystrzegała

Gość onanieonaona
Wróżko a moge jeszcze zapytac czy to bedzie szesliwie malzentwo ? Tj czy z milosci ?

hmm...ona ma meza i dziecko, ale bardzo chciala wrocici do mojego meza po tym, jak z nia zerwal i troche go meczyla nawet wtedy, jak juz bylismy razem. Gwoli wyjasnienia: zerwal z nia zanim sie poznalismy:)

Gość wróżka Marta
tak i zowu wyszły karty dobrej sytuacji finansowej , to bedzie człowiek lktory bedzie cie wspeirał we wszystkim

Gość wróżka Marta
wlosy brazowe, oczy niebieskie hmm...ona ma meza i dziecko, ale bardzo chciala wrocici do mojego meza po tym, jak z nia zerwal i troche go meczyla nawet wtedy, jak juz bylismy razem. Gwoli wyjasnienia: zerwal z nia zanim sie poznalismy nie powinnas sie obawiac zdrady z jego strony przy was stoi karta miłosci , pokazał sie rowniez jakies wiadomosc z nia zwiazane , zapytama sie czy jest panna ale karta ktora przy niej wyskoczyła mozna tłumaczyc jak rozwódka albo wdowa -taka moze miec przszłosc

Gość onanieonaona
A gdzie ja go poznam ?

ciemny blond, zielone 24 baran Czy dziewczyna która kocham platonicznie mnie nienawidzi? A ja się doczekam?

Gość wróżka Marta
onanieonaona A gdzie ja go poznam ? wyszły karty kominikacji je interpretujemy jako interen list romowa telefoniczna

Gość matkapolkaaaaa
oczy zielone, włosy brązowe, 22 lata , strzelec czy między mną, a moim partnerem się ułoży?? Czy zaczniemy się szanować i czy mnie kocha.

Gość wróżka Marta
[zgłoś do usunięcia] jhjhjuiuiouioiuojlklkjklk ciemny blond, zielone 24 baran Czy dziewczyna która kocham platonicznie mnie nienawidzi? A ja się doczekam? wróżyłam tobie ale zapomniałam odpisac wyszło rozczarowanie miłosne -zgadza sie ???

Gość onanieonaona
Dzięuję jeszcze raz : ) dobranoc

Gość wróżka Marta
matkapolkaaaaa oczy zielone, włosy brązowe, 22 lata , strzelec czy między mną, a moim partnerem się ułoży?? Czy zaczniemy się szanować i czy mnie kocha. to tylko karty ale jak mozesz to mi odpisz czy sie zgadza to bardzo zły pod wzgledem emocjonalnym zwiazek , nie ma w nim szcunku , karty pokazała ze on sie stara nad toba dominowac , karty mówią zebys odeszła to wtedy poznasz kogos kto da ci wsparcie i życie z nim bedzie pełne radosci -pokazała sie bardzo toksyczna miłosc

Wrozko Marto, zdrady sie z jego strony nie obawiam. Wkurza mnie tylko to, ze on ma do niej taki sentyment i nie za bardzo rozumiem, dlaczego, bo z tego, co opowiadal, to ona go zdradzala, miala problem z alkoholem i narkotykami itp. On ja za kazdym razem broni i mowi o niej tak cieplo, z uczuciem. Boje sie,ze moze cos jeszcze do niej czuc i jakby mogl, to nadal by z nia byl. Co do niej samej, to do slubu szla z dosyc sporym brzuszkiem. Nie wiem, jakie sa realacje miedzy nia a jej mezem, ale chyba dobre... Boje sie, ze on o niej caly czas mysli i jak sie kiedys na ulicy spotkaja, to padnie jej do stop calkowicie zapominajac, ze sam ma rodzine, ktora podobno bardzo kocha:( Mam dowody na to, ze jak juz byl w zwiazku ze mna, mial do niej wielki sentyment i chcial z nia nadal utrzymywac kontakt i sie spotykac.Nie wiem, co o tym wszystkim myslec. Czasami czuje sie, jak substytut tej bylej, ktory moj maz poslubil, bo byl wystarczajaco dobry:(

sranie w banie . Wróżka na kafateri się znalazła ale Wy głupi jesteśćie ludzie

[zgłoś do usunięcia] jhjhjuiuiouioiuojlklkjklk ciemny blond, zielone 24 baran Czy dziewczyna która kocham platonicznie mnie nienawidzi? A ja się doczekam? wróżyłam tobie ale zapomniałam odpisac wyszło rozczarowanie miłosne -zgadza sie ??? Czyli raczej nic z tego nie bedzie ?

Gość wróżka Marta
przy tobie wyszła mi najmocniejsza karta z całego tarotu o miłosci takze sie nie obowaj - trudno mi okresli moze twoj mąż tak po ludzku jej wspólczuje

Gość matkapolkaaaaa
tak zagadza się niestety :( mamy wspolne dziecko, czy nie warto ratowac tego zwiazku? czy sa szanse w ogole na odbudowe?

Gość wróżka Marta
dosłownie karty pokazały spadanie na dno , odejdz a spodkasz osobe ktora da ci wsparcie dobrego mezczyzne człowieka ktory cie bedzie kochał i szanował - twoj partner czy maż pokazuje sie jako twoj wróg do matki polki