Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsd

prosze o szybką odp.

Polecane posty

Gość dsdsd

Mam pytanie, spóźnia mi się okres już jakieś 5-6 dni, seks z chłopakiem uprawialiśmy z zabezpieczeniem i gumka nam nigdy nie pękła. Czy okres może się spóźniać przez za częste uprawianie seksu ?

Gość dsdsd
dodam jeszcze, że byłam ostatnio przeziębiona w zeszłym tygodniu i brałam różne leki i czy to mogło wpłynąć na spóźnienie miesiączki ?

leki prędzej, osłabienie stres też mogą wpłynąć, ale dla pewności polecam test ciążowy

to zależy też od tego czy masz okres regularnie co do dnia, lub z jednodniowym opóźnieniem, czy okres masz czasem wcześniej czasem później... jeśli w przypadku pierwszej opcji mogą to być pierwsze objawy a w drugim przypadku może być to przejściowy stan

Gość dsdsd
no nie mam idealnie co tyle samo dni, raz mam o jeden dzien wczesniej raz o 2 pozniej, ale o 5 czy 6 jeszcze nigdy mi sie nie spoźnił.

Gość cynik wieczorową porą
rozpoczęłaś współżycie w tym miesiącu? jak tak to emocje/stres z tym związane mogą spowodować takie opóźnienie. nie martw się na zapas, ale zrób test ciążowy dla pewności, bo gumka nie jest w 100% skuteczna.

Gość dsdsd
niee, współzycie rozpoczęłam już prarę miesięcy temu i pierwszy raz taka sytuacja mi sie zdarzyła :) no ale niepotrzebnie się denerwuje bo tylko dodaje sobie tego stresu a miesiączka się oddala :)

Gość dsdsd
dzieki wielkie za pomoc i odpowiedzi :)