Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana 85

mam już dość tej ciąży:/

Polecane posty

Gość zdenerwowana 85

jestem w 9tyg ciąży mam tyłozgięcie macicy i ostatnio lekarz stwierdził że mam bardzo twardą macicę jak na ten tydzień ciąży. kazał dużo leżeć i odpoczywać. mam w domu 2latke i cały dzień jestem na nogach.przez mdłości nie moge jeść już straciłam 3kg. przez to że nie jem jest mi słabo. jak zjem na siłę zaraz wymiotuję. w 1ciąży czułam się świetnie traz makabra. jeszcze boli mnie brzuch i nawet no spa nie działa...eh ciężkie jest życie ciężarnej.

Gość a nie ma nikogo
kto moglby pomoc przy dwuletce? moze to tylko tak na pocz ciazy, a potem bedziesz czula się lepiej

Ale sobie wpisałaś temat topiku :o Żebyć czasem za kilka dni nie płakała. Ja mam 6,5 miesięczną córkę, która zaczyna raczkować i jestem znów w ciąży, obecnie w 11 tyg. też nie czuję się najlepiej, ale żyję i cieszę się z tego, że będzie drugie, a lekko nie jest teraz przy takim maluchu i lekko nie będzie.

Gość zdenerwowana 85
cobzeta to szybciutko postaraliście sie o kolejne maleństwo. mi nie ma kto pomóc rodzice pracują teściowa mieszka daleko. najgorsze że mi ciężko się ruszać gotować nie dam rady bo zaraz jest kibelek. do sklepu nie pójdę bo po 2krokach kręci mi się w głowie i czuję że mdleję. jeść nie dam rady bo zaraz wymiotuję. najgorsze te bóle brzucha bo w nocy spać nie mogę. wiem że ciąża to nie wakacje ale nie sądziłam że aż tak będę ją zle znosić