Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askier

Sex z 36 latką

Polecane posty

Gość Chaneczka
Deemahn niektorzy nie maja litosci to fakt. ale ta twoja analiza calkiem calkiem.:)

Dziekuję Chaneczka, lata obserwacji i praktyki ;). Nie jestem modelem monogamicznym, wiec mam porownanie i w 99% na 100 wybiore atrakcyjną 30+ niz podlotka, bo mam prawie 100% gwarancji na sex z najwyzszej półki :)

:) wiem kim jestem i jaka jestem kiedy przekroczyłam 30tke :P to jak siebie umiem odczytac i jak potrafię pokazac czego oczekuje od innych ;)

Gość Chaneczka
:) z tym dochodzacym z wiekiem ,,logicznym mysleniem,, bym sie tylko z toba nie zgodzila.

Gość Chaneczka
moje pytanie powtorze,co takiego wyjatkowego moze dac dojrzalej kobiecie taki chlopiec 21-letni? aster odezwij sie po randce jak bylo.

21 latek pewnie nic ale taki 27 latek jak na focie to juz nono :D

Gość Chaneczka
v34 ale ty myslisz chyba generalnie o mlodym apetycznym cialku,ktorego po prostu jeszcze w zyciu nie smakowalas.foto widzialam i zgadza sie-nono. ja mialam na mysli porownanie co moze 27latek czego 36latek nie moze.czy jest powod,by myslec o mlodszym kochanku?

Chaneczka :) zdobyć świadomą 36 latke łatwo nie jest ale jesli udaje sie to 27 latkowi to widac po za tym ciałem które kusi, ma błyskotliwość i zapewne ciekawą osobowość ;) z domieszką dojrzałości :) a to juz erotyczna mieszanka :) no i ten dojrzały świadomy wybór tego czego chce ;) daje mu to pewną przewagę co równiez bywa mocno pociagajace ;)

Chaneczka v34 ale ty myslisz chyba generalnie o mlodym apetycznym cialku,ktorego po prostu jeszcze w zyciu nie smakowalas. :O tzn ze zawsze byłam stara?😭:D:D

Gość Chaneczka
czyli zebys sie natychmiast z ta szczesciara zamienila.:)widze slinke w kaciku twoich ust.

Chaneczka nie mam parcia na zamiany :classic_cool: spróbuj czytac co pisze a nie przepuszczac przez swój mało logiczny umysłek swoich interpretacji :classic_cool:

umrę młodo ;) czas działa na moją korzysc :D

S_M odlotowo :classic_cool: znikam miłych erotycznych prezencików ;)

Gość Chaneczka
to co i jak przepuszczam przez moj umysl to chyba moja sprawa.

"Co daja? po 30 uruchamiaja sie wam procesy myslowe i do glosu oprocz emocji, zachcianek i przystawki ambicjonalnej, bywa ze dochodzi mozg. Acz nie zawsze. Jak dojdzie, to bywa ze wiecie czego chcecie i umiecie to zakomunikowac werbalnie a nie tylko za pomoca focha. Luzuja sie wam hamulce "co na to mamusia, kolezanki, mąz, bog itp". Staracie sie zrealizowac swoje potrzeby nie kosztem partnera a przy obopolnej satysfakcji. A jak to wszystko polaczy sie z apetycznym, zadbanym cialkiem, to jest bosko " Ja mam to wszystko, a mam 21 lat...wiec twoja teoria jest do dupy.

Gość ciasteczkowa tobie sie tylko
tak wydaje, że masz to wszystko:o

Gość troche wyrozumiala......
tez sie kiedys umowilam z mlodszym od siebie ja mialam 32 lata a on 24 mial byc to sex bez zobowiazan,rowniez bylam po "przejsciach" No i co? Dzis jest moim mezem :P Jestesmy juz 8 lat po slubie mamy synka i uklada nam sie super.Wiec z tym seksem bez zobowiazan ze starszymi kobietami od siebie to panowie uwazajcie hehe.:P

Gość Ciasteczkowa tobie sie tylko
I do tego wulgarna:-o

Gość ciasteczkowa tobie sie
Z bezmózgowiem nie gadam🖐️))))

Gość hhdhsakak00
znajdź sobie młodą a nie taką starą piiizde jak bedziesz ja walil to ci sie rozleci takie stare rozlazle kurvy to nawet kijem nie tykaj

Gość Jola z pralni
Te, cwoku małorolny wyżej, kija to możesz sobie najwyżej prostaku samodzielnie w dupala zasadzić. Jedyna kobieta jaką widziałes nago ma na nazwisko jpg, prawda pryszczaty walikoniu? Skąd tylu debili na świecie, faktycznie gdyby nie internet, to człowiek w życiu nie dowiedziałby sie ilu ich żyje.

Gość ty hhdhsakak00
stara peezda to twoja babka

widze że tu zagorzała dyskusja ... ciekawe . Ja już po sptokaniu , było jak w bajce , a moze jak na filmach,,,,, nigdy nie miałem tak świetnej kobiety , i nie mówie tu o samym sexie , ale ogólnikowo . Ale sam sex to do tej pory mam orgazm. :) :P

:classic_cool: sie nazywa miec Walentynki :D

ja?:classic_cool: nie jestem zakochana :D:D:D jakbym była musiałabym sie udac do specjalisty na wyleczenie z obłędu :classic_cool: askier miał Walentynki :P

Walentynka w bardzo walenttynkowym lateksowym kostiumie ....w klorze czaeriwni..