Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtamojtam ojjj

zakup uzywanego laktatora

Polecane posty

Gość ojtamojtam ojjj

np na allegro? nie stac mnie na nowy MEdela Swing a chciałabym miec jakis porządny. Tylko odrzuca meni troche mysl zakupu uzywanego.... czy moze kupic nowy ale gorszej jakosci? tylko chciałabym zeby był naprawde dobry...

Gość izusia.87
Ja miałam uzywane dlatego że już strasznie wydalismy dużo pieniadzy na wyprawke i zapomnielismy laktatora i kupiłam uzywany byłam bardzo zadowolona wyparzyłam i tyle:) w sumie to on bardziej mi sie przydał jak miałam nawał i ściągałam nim.

Używany laktator to nic strasznego. Przecież do tyłka chyba nikt go sobie nie wkładał. Wysterylizujesz, wyparzysz czy wygotujesz i będzie oki. Tylko warto się zastanowić czy aby laktator ci się przyda. Ja kupiłam Aventu i używałam go 2-3 dni, bo pokarmu miałam tyle co kot napłakal i musiałam karmić MM. Laktator teraz leży w pudełku, jeszcze na gwarancji i zajmuje miejsce na półce pt. Nieużywane.

Gość jesli chcesz
to ja mam laktator na zbyciu, praktycznie nie używany, bo zaraz po jego zakupie (poprzedni się zepsuł) córka postanowiła jednak zostać fanką butelek i mleka modyfikowanego. więc w razie czego pisz na mail on26.w@interia.eu

Gość śliski kocyk
ja wolalabym tani a nowy..

Gość ojtamojtam ojjj
z pierwszym dzieckiem miałam okropne problemy z karmieniem non stop zastoje, goraczka po 40st. pomagał mi troche laktator elektryczny jaki miałam wypozyczony z poradni laktacyjnej ale i tak nie dałam rady karmic. teraz chciałabym sie przygotowac do karmienia porzadnie. nie wiem tylko jak mam uniknąc zastojów, ale jesli uda mi sie karmic naturalnie to laktator mi sie przyda bo bede musiała odciagac pokarm bo w weekendy bede "na wyjezdzie".

Gość mialam uzywany
wygotowałam co się dało i nie robiło to problemu ani mnie ani dziecku.

ja tez mam laktator, dwa razy użyty. z chęcią sie go pozbędę w ramach porządków w szufladzie :P norzechowicz@o2.pl

Ja będę mieć używany od przyjaciółki. Do zmywarki potem jeszcze wyparzę i będzie ok:-) Też właśnie elektryczny.

Gość xyzzzzzzzzzz
Medela Swing- super polecam, jak wypożyczałaś z poradni laktacyjnej to też był używany :) ja bym wolała wziąć właśnie dobry i używany, niż nowy ale kiepskiej jakości

ja również mam elektryczny laktator philipsa na zbyciu. Rozpakowany, ale nie używany bo nie miałam pokarmu od początku, kupiłam go przed narodzinami, byłam pewna, ze będę karmić naturalnie, ale los chciał inaczej :( ilka_66@wp.pl jak ktoś będzie chętny