Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchareczka561564321356

pieczone udka

Polecane posty

Gość kuchareczka561564321356

hej dziewczyny, wlasnie robie kurczaka. Dodałam do niego przyprawe do kurczaka pikantna i do tego delikac do mies. Cos mnie podkusiło i dodałam soku z cytryny... Co to wyjdzie z tego? Jestem ciekawa czy bedzie zjadliwe. Robiłyscie juz tak? Pozdrawiam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lotta 23
Sok z cytryny dodaje kruchości mięsu.Nie robiłam tak kurczak ale myślę że sok z cytryny mu nie zaszkodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe
Z taką ilością chemii? NIe, nie wyjdzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wyjdzie, ale
sok z cytryny to w tym zestawie dodatkow jest akurat jedyna pozytywna rzecza ;) skoro juz sie zastanawiasz czy wyjdzie i jak, to raczej zastanowilabym sie nad likwidacja chemicznych przypraw ;) skoro juz sie pytasz ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×