Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanyu

mam 24 lata i czuje sie jakbym przegral zycie :(

Polecane posty

Gość zdesperowanyu

nie widze perspektyw na lepsze jutro ploprostu trwam... czy to moja psychika, czy nastawienie, brak kobiety, juz sam nie wiem ?.... czuje ze nie mam juz sil i nadzieji na spedzenie reszty zycia u boku wyrozumialej kobiety... czemu tak sie dzieje? :(

Gość mam dziwne wrazenie ze
ci co narzekaja na brak baby to jacys lalusie ja pierdole jak mozna ubolewac nad takim faktem Baba + kochanka sprzetaczka kucharka praczka - cala reszta Nie kalkuluje sie miec taki gadzet jak baba

Gość zdesperowanyu
jak mozna traktowac kobiety jako gadzet? mam wrazenie ze ty jestes niedorozwiniety albo uchodzisz za jakiegos kurwa boskiego zygolo... ja poprostu chcialbym zalozyc rodzine z odpowiednia kobieta ale w dzisiejszych czasach nie jest to latwe, bo takich kurew jest multum :(

normlanie one nas traktuja jak bankomat wiec my traktujemy je jak dodatek to ze twoj maly mozdzek tego nie ogarnia to nie moj problem

Gość jaga0007
co to za głupią babę znalazłeś , która ci robiła za sprzątaczkę i kucharkę? polskie DNO

Gość zdesperowanyu
wole miec móżdzek zamiast byc bankomatem łajzo... przemyśl

Gość pofepfinfhi
wy mezczyzni tworzycie takie babskie stwory:o dobrze ze ja zmadrzalam i z daleka sie od was trzymam!

otoz nie , nie jestem ani bankomatem ani nie posiadam malego mozdzka ot trzymam sie zdala i nie narzekam jak ty

Gość zdesperowanyu
pofepfinfhi - mozesz rozwinac stwierdzenie babskie stwory?

Gość zdesperowanyu
trzymasz sie zdala czyli wolisz zgnic jako stary kawaler no chyba ze sie myle i jestes pedalem...?

Bosz jak ja nie znosze takiego pierdolenia. to wez rusz dupe i cos zrob, zmien, a przestan medzic :-O :-O

czemu zgnic? a moze jutro sie wcale nie obudze 🖐️ widac ze twoje plany sa na kolejne paredziesiat lat :D

Gość pofepfinfhi
babskie stwory?? no wiec juz mowie mezczyzni w wiekszosci potrzebuja wlasnie od kobiety tylko seksu i sluzenia(sprzatania , prania blabla) no i koniecznie pracowania mi jest to ciezko znieść wole zyc sama niz z jakims kurwiarzem co wyobraza sobie ze bedzie jak z mamusia haha i do tego co chwile inna dupa bo wedle tego powiedzenie przy jednej dziurze i kot zdechnie prawda panowie? mam was gdzies i wy mnie miejcie ! mam 26 lat i ani mysle byc "zona"

Gość zdesperowanyu
pofepfinfhi typowa feministyczna wypowiedz - ciesze sie ze sie mylisz co do mojej osoby , narazie🖐️

Gość pofepfinfhi
feministyczna czemu? bo nie kazda ma ochoty was obslugiwac? nie jestem zadna feministka ale nie jestem tez idiotka

Gość Hellveto
pofepfinfhi to czemu nie znajdziesz sobie prawicowego faceta? nie wszyscy faceci zdradzaja.

Gość zdesperowanyu
pofepfinfhi ja tez nie jestem jakims kaleka zeby wymagac obslugi od kobiety takiej jak ty

Gość Hellveto
a moze jestes feministycznym tworem i nie potrafisz zajac sie dzieckiem ani nic ugotowac?

Gość Hellveto
na rozpadzie rodziny i wojnie miedzy plciami zyskuja lewaki.

Gość pofepfinfhi
a ty mezczyzno umiesz zajac sie SWOIM dzieckiem?

Gość Hellveto
uwazam ze mezczyzni powinni wychowywac chlopcow w wieku 5 lat wzwyz, a kobiety dziewczynki. bo potem tworza sie takie dziwactwa jak feminizm, homosexualizm i masa nieszczesc. czlowiek szczesliwy to czlowiek zyjacy w zgodzie z natura.

Gość zołza...
teraz są takie czasy że mężczyźni z pod ogona i obsługi mamusi chcą wlecieć prosto pod ogon zaradnej kobiety-i niech ona wszystko robi to co niegdyś mama-masakra

Gość pofepfinfhi
wlasnie o tym mowie ze facet niedlugo stanie sie zbednym elementem:o

Gość Hellveto
tylko glupi podaza za trendami.

Gość aaaaaaaaaaaaah
zdesperowanyu - nigdy w zyciu nikogo nie miałeś ?

Gość zdesperowanyu
aaaaaaaaaaaaah mialem raz przez krotki i bledny czas bo dalem sie nabrac i wykorzystac...

Gość Hellveto
musicie zrozumiec ze to wina wielkich korporacji zeby tworzyc ludzi maszyny bez uczuc, bez wiezi rodzinnych, oni na tym korzystaja! to jest ogromne lobby probujace zniszczyc rodzine i wartosci prawicowe. i zeby nie bylo, nie jestem "katolem" tylko wolnym myslacym czlowiekiem. lewicowe poglady pacyfikuja czlowieka i sprawiaja ze zmierza ku samodestrukcji, niszczac wszystko w okolo. hiv, bieda, socjał, alkohol, przemoc fizyczna i psychiczna.. mozna wymieniac w nieskonczonosc. poczytajcie sobie biblie albo koran i to jasnej cholery nie interpretujcie jej doslownie!

Gość aaaaaaaaaaaaah
a masz kogoś na oku ??

Gość zdesperowanyu
aaaaaaaaaaaaah nie mam nikogo na oku przestalem zauwazac i sie ludzic

Gość aaaaaaaaaaaaah
oj przestań , wszystko moze przyjśc w najmniej oczekiwanym momencie,uwierz mi