Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xqx

czy to juz ??pomocy!!!

Polecane posty

czytajcie co autorka pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!lekarz powiedział jej ze w kazdej chwili może urodzic nie badzie mądrzejsze

Gość xqx1
no a ten bol w nadbrzuszu to o czym swiadczy??

Gość rumianek dzbanek
ailona, mniej wykrzykników i ciebie będzie łatwiej czytać. No jak tak panikuje, CZY TO JUŻ, to niech jedzie na to KTG, a nie siedzi przed laptopem - dla mnie proste i oczywiste. Kto na forum jest w stanie określić, czy rodzi, czy nie? :O

na razie to wy ja nakrecacie zeby sie nie przejmowała a jak jednak to objawy porodu to porostu już nie odpiszecie i umywacie rence

Gość xqx1
jejku nie chodzi mi o to czy juz rodze tylko czy ktos miał takie objawy jak ja i za ile po ich wystapieniu urodziły

lucjana szkoda pisać bo widzisz że one nie napiszą jej lepiej to sprawdz tylko że to nic mam nadzieje że autorka ma swój rozum

Gość rumianek dzbanek
Nie no, ja np. wcale nie pisałam jej, żeby sprawdziła i skonsultowała z lekarzem :O Dziewczyno, przecież żadne statystki forumowe ci w niczym nie pomogą :D Moja kuzynka miała objawy przedporodowe identyczne do moich, które mam teraz i stwierdziła, że w ciągu kilku dni urodzę. A te "kilka dni" to jeszcze spokojnie może być 2 tygodnie, bo wtedy już muszę urodzić.

Gość efrtbh5y5
a kto to baryłka?