Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiiiiiiiizzzaa

Czy pizza jest niezdrowa?

Polecane posty

Gość piiiiiiiiizzzaa

Np taka robiona w domu ?

Gość buuudka
tak, zdecydowanie

Gość anulkaczarnulka@
nie!!!!

Gość anulkaczarnulka@
mąka pełnoziarnista oliwa z oliwek w minimalnych ilościach szynka prawdziwa ( anie jakiś blok szynkowy) ser żółty prawdziwy a nie ser- podobny pieczarki ,papryka oregano itd ...... w domowej niema nic złego ale.... nikt nie powiedział ze jest tam cos niskokalorycznego!!!!!!!!!

Warzywa sa niskokałoryczne, pieczarki sa niskokaloryczne... W zasadzie nawet oliwki w takiej ilości jaka się dodaje do pizzy nie zawierają dużo kalorii. Tuńczyk jest niskokaloryczny. Chuda szynka jest niskokaloryczna. Tylko ser ma dużo kalorii i ciasto. Ciasto można zrobić cienkie, sera dodać połowę.

Pamparapam :) jestes na jakiejs diecie ? albo na jakims topiku? bo udzielasz swietnych rad . extra sie ciebie czyta :)

Serene, najczęściej bywam na tym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5099988&start=510 Na diecie jestem od początku miesiąca, jak na razie -5kg. Zaczełam się odchudzać według zasad żywienia optymalnego, bo chcę zerwać z "nałogiem słodyczowym" bo słodycze to przekleństwo polowy mojego życia. Reaguje na nie jak alkoholik :D

dzieki - ja tez mam problem ze slodyczami chlebem ;) i ciagle mnie do czegos ciagnie jak zjem deko to zaraz cale opakowanie , zjem kromke to zaraz 5 --- masakra :) pytam bo madrze tu piszesz i jak cos to cie bede pytac :) jezeli mozna pozdrawiam

to nie twoj ;) ale spoko weszlam na ostsnia strone a myslalam ze to pierwsza i od razu ty :)

Nie mój, ale tam bywam najczęściej ;) Nie wiem czy aż tak mądrze, nie jestem dietetykiem, ale dużo szperam po sieci w poszukiwaniu różnych ciekawych informacji ;) Oczywiście jeżeli w czymkolwiek będę mogła ci doradzić, to pytaj :D

Gość gość
Ej może lepiej zamówić wypieczoną pizzę na www.pizzaportal.pl

Gość Karolinaa89
Domowa jest może trochę zdrowsza. Ale ja żadnej od 3 miesięcy nie jadłam, bo się odchudzam i nic w menu ustalonym przez dietetyka nie ma mowy o pizzy. Do tego nie mogę sobie pozwolić na tego typu jedzonko, bo łykam kapsułki wspomagające odchudzanie - dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i ta pizza na pewno by mi pokrzyżowała plany odchudzające.