Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi odpowie na pytanie

Czemu faceci ne chcą spotykac sie z panną z którą miele seks na pierwszej randec

Polecane posty

Gość kto mi odpowie na pytanie

e? tak sie zastanawiam?

Mój związek zaczął się od jednonocnej przygody... ale może jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę(??):P

Gość wujekstaryhuejk
a dlaczego kobiety nie spotykają się z facetem co jeździ autobusem

Gość dzienny motyl
Gumowy Joe Kocham Cie jesteś super facetem i zakochalam się w Tobie!

to zależy od faceta i od tego, co "laska" sobą reprezentuje ;)

Gość dzienny motyl
ale ja jestem kobietą mam 27 lat mam na imie Alicja a ty?:) I love you!

Gość dzienny motyl
myślałam że jesteś bardziej inteligentny, ale cóż widocznie się myliłam niestety!

Gość Pepi_
Nie chce Cie obrazac, ale to nie jest zbyt madre jak na 1 randce rozchylasz nogi. Jak ma Cie taki chlopak szanowac jak moze Cie miec tak szybko?! Inna sprawa jest dobor partnera, bo jak sobie wybierzesz na taka pierwsza randke typowego "zaliczacza", to sie nie dziw ze jak juz zaliczy, to bedzie szukal nowego wyzwania...

Gość a co ma seks do szacunku?
Co ma seks do szacunku? Dlaczego niby kobieta uprawiająca seks się nie szanuje. Właśnie ona się szanuje i szanuje potrzeby swojego ciała.

Gość Pepi_
To nie jest kwestia potrzeb wlasnego ciala, bo to jest normalne. Tutaj chodzi o sex na pierwszej randce, gdzie zazwyczaj przyczepia sie takiej dziewczynie miano puszczalskiej. Chociaz poczekac do 3 randki, zeby wiedziec czy osoba z ktora decydujemy sie uprawiac sex jest tego godna ;) Na pierwszej randce to co najwyzej mozna ocenic czy do siebie 2 osoby w miare pasuja i czy ma sens kontynuowac znajomosc na kolejnych randkach. Moze jestem staromodny (mimo mlodego wieku), ale to jest moja subiektywna opinia na podany watek.

dostali za szybko ten seks ... nie musieli się o niego starać ...

Gość niedoświadczona w seksie
ja myślę, że i tak nic by z tego nie było. po prostu się nie spodobałaś na tyle, żeby kontynuować znajomość. również dziewczyny opowiadają, że często już po pierwszej randce wiedzą czy chciałyby się umówić się na następne spotkanie czy nie. tutaj ktoś pisze, że facet dostał co chciał, ale co takiemu facetowi po jednym razie? taki który naprawdę chciałby tylko seksu mógłby spotkać się jeszcze kilka razy z chętną dziewczyną i znowu uprawiać seks. przecież człowiek nie zaspakaja się raz na zawsze. dla mnie ta teoria jest bez sensu. pewnie również jakby nie było tego seksu już byś go więcej nie zobaczyła, ale to tylko moje domysły.

Gość Pepi_
Tylko ze w takiej sytuacji jak dala mu na 1 randce, to jak mu sie zachce znowu a nie bedzie mial innej chetnej, to znowu do niej uderzy, bo wie ze nie bedzie musial sie zbytnio wysilac.