Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka690

Dziwna miesiaczka!Pomocy

Polecane posty

Gość ewelinka690

Witam ,mam pewne pytanie, bo juz sama nie wiem co myslec, przeszukalam juz chyba wszystkie fora i do konca nie mam odpowiedzi. Otoz tak: 10.01 mialalm@, na 23.01 przypadal owulacja(mam cykle co 28 dni)a 24 rano kochalam sie z moim narzeczonym i skonczyl we mnie. Dwa dni pozniej dostalam wieczorem plamien koloru czerwono-brazowego i trwaly przez nastepny caly dzien.06,02 dostalam kolejna @ czyli dzien wczwesniej zanim powinnam i trwala tylko dwa dni. Pierwszego dnia bylo nawet sporo ale drugiego tylko troszke. Dodam ze moje @ trwaja ok 4-5 dni i zawsze mialam okropne bole brzucha, a przy tej ostatniej tylko troszeczke bolalo nawet nie czulam jakbym miala @ . Zrobilam test dzien przed @ i wyszedl negatywny firmy quixx. i dzisiaj rowiez zrobilam ale tez negatywny(tej samej firmy). Troszke sie zastanawiam bo to wszystko dziwne dla mnie bylo. Nigdy tak nie mialam.Bardzo bym prosila zeby ktos mi odpowiedzial czemu sie tak dzialo. Sa szanse ze jednak jestem w ciazy? (chcialabym)

Gość ewelinka690
JEST TU KTOS?

Gość ;'ksfd
bete zrób

Gość ewelinka690
Moze cos wiecej, potrzebuje odpowiedzi czy mozliwe ze jestem? co to bylo za plamienie dwa dni po owulacji

Gość ewelinka690
????????????????????????????????????????????

Gość takajedna2200
nikt tu Ci nie odp czy jestes w ciazy...moze poczekaj jeszcze ze 2 dni i pojdz do ginekologa albo zrob bete, bo to krwawienie moglo byc implantacyjne,albo moze to zmiany hormonalne? my naprawde nie wiemy,kazdy organizm jest inny, w kazdym razie prawdopodobienstwo ciazy jest, marsz do lekarza!

Nie jesteś w ciąży.Ja też czasami miewam tak krótkie miesiączki.I mój lekarz mówi,że jest ok:) A to plamienie nazywa się plamieniem około owulacyjnym.Występuje przed,w trakcie lub po owulacji.Nie zawsze oczywiście i nie każdej kobiecie się zdarza. Jeżeli staracie się o dziecko,to kup sobie testy owulacyjne:)

Gość ewelinka690
ok ok:) jutro sie zapisze bo ta miepwnosc mnie zabije

Gość ewelinka690
tylko ze taka miesiaczka zdazyla mi sie pierwszy raz jak i rowniez taka plamienie po owulacji