Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kanapeczka ;)

Czy dziecko 8,5 miesieczne może jeść kanapkę?

Polecane posty

Gość Małgośka24
Kiedyś się nie eksponowało i były zdrowe dzieci, a także dzieci, którym zbyt wczesne podawanie różnych pokarmów bardzo zaszkodziło. Tylko że nikt nie mówił wtedy o alergiach pokarmowych i o celiakii, bo nikt nie miał o tym pojęcia. A jeśli obecnie matki, mogące korzystać z najnowszych osiągnięć medycyny, i tak się upierają, by postępować źle, to trudno. Ich odpowiedzialność, ich sumienia, ich świadome narażanie dziecka na ciężkie problemy zdrowotne.

Gość mama dwojeczki
a za granicą to niby - a czy ja napisalam, ze tu maja racje, a w PL nie? :) Napisalam jak tu jest i, ze ja stosuje sie do norm tutejszych i mam zamiar kontynuowac takie postepowanie, bo narod kraju, w ktorym mieszkam nalezy do najwyzszych i jadenych z najdluzej zyjacych na swiecie, wiec niby dlaczego mialabym czekac z serem czy pasztetem do ukonczenia przez moje dziecko 18stego roky zycia :D Naprawde dziewczyny, sarkazm az sam cisnie mi sie na klawiature czytajac niektore wasze wspisy :) Wszedzie wskazany jest rozsadek i rozwaga, a wiele z was jak zwykle popada w skrajnosci...Ja uwazam, ze dziecko od roku moze jesc juz wszystko, a przynajmniej probowac byleby nie bylo to mocno doprawione oraz slone, ale przeciez i tak kazda matka bedzie robic jak sama uwaza, ale ja swoje zdanie moge miec :)

Gość mama dwojeczki
XliloX - wlasnie :)

Gość no przecież że od roku
może jeść wszystko, ale mowa o dziecku ośmiomiesięcznym a swoje zdanie może mieć każdy, byle by nie wypisywał go na forum, na którym matka prosi o radę, i nie wprowadzał jej w błąd, co może poskutkować spieprzeniem całego życia