Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochAnka_

głośny seks

Polecane posty

Gość kochAnka_

powiedzcie mi, kobitki, czy krzyczycie w łóżku?? bo się zastanawiam, czy to jest częste, czy nie??

Gość matacz..-.
cichym kobietom mowimy stanowcze nie , ale tez bez przesady !!:) manekiny są na wystawach

Gość kochAnka_
tego, że faceci będą pisać, że właśnie ich kobiety właśnie z nimi krzyczą, to byłam więcej niż pewna. dlatego pytanie skierowałam do kobiet, żeby one napisały jak jest w rzeczywistości.

Gość mariner
nie wszystkie sa glosne.Niektore cichutko posapuja i przezywaja w milczeniu ale jak maj dobrze to zawsze cos tam z siebie wypuszcza bo to moment mobilizujacy organizm do wysilku.Niektore to sycza ! jak zmije ! :)

Gość normalna kobietaaaa
ja z dwoma poprzednimi calkowita cisza ale przy ostatnim rzeczywiscie krzycze i az sama sie powstrzymuje bo wstyd przed sasiadami zza sciany:-) facet tez zreszta krzyczy

Gość mariner
trudno nie krzyczec jak sie brzuch nicuje :)

Gość nakola
zalezy od kochanka

hm... a ja przeważnie jestem cichutka przy delikatnej i subtelnej penetracji mojej c*pki oraz minetce :P wtedy tylko pojękuję i wzdycham ;) Lecz przy mocniejszych, większych i ostrych doznaniach potrafię nieźle krzyczeć :P lecz w tych momentach b. lubię jak mi Pan zatyka buzię swoją dłonią, żebym czasem nie krzyczała, ponieważ sąsiedzi mogą usłyszeć :P Aach! :)

Gość To i ja się wypowiem:)
Jestem namiętną kobietą i taką bardzo emocjonalną. Jeżeli coś mnie boli to jęczę z bólu,jeżeli jest mi dobrze w łozku to też daję temu wyraz--jęczę szczególnie przy ostrzejszej penetracji. Mój mąż mnie zawsze wtedy strofuje,zebym była cicho,bo sąsiedzi słyszą--a ja się wtedy wytrącam z rytmu i nie mogę dojśc:/ Staram się cichutko pojękiwać,ale robię to zawsze-taka juz jestem. Nie wyobrazam sobie jak mozna przezywać orgazm z kamienną twarzą:P Mój mąż takma--jak dochodzi to wygląda tak jakby czytał gazetę,nie pojękuje ani nic:/ ,nic po nim nie widać-poprostu juz taki jest,a szkoda,bo ja jestem temperamentna. Pa.

Gość marcelllo
Orgazm należy przeżywać z godnością, najlepiej uczcić minutą ciszy ... ;)

Gość Dumny z żony
Oj moja żona to krzyczy, a mi się to podoba, wszystkie sąsiadki mi się kłaniają, a jak się uśmiechają!!!

Gość mnaaam
Mój czasami mnie ucisza;p

Gość niedoświadczona w seksie
ciekawe jak ja będę robiła w przyszłości. przy masturbacji nauczyłam się być cicho, żeby rodzice niczego nie słyszeli. ale przyjemnie pewnie by było się nie hamować i pojęczeć kiedyś głośno.

to masturbuj się jak ich nie ma...i pojęcz sobie :)

Gość slovik
pewnie ze tak jeczec jak suka

Gość kotek kotek
Anka ty stara ruro !!! Przecież Ty nigdy orgazmu nie miałaś !!! Co ty ludziom dupę trujesz ?!!!

Gość fufla
Krzyczę i to często i głośno a mój facet mówi wtedy "Ciii" i mnie przytula tak jakby mnie uspokajał kiedy płaczę:D

Gość slovik
raz miala z moim kundlem

Gość niedoświadczona w seksie
petrol dobry pomysł, ale jeszcze się rozmiłuję w tym jęczeniu i kiedyś zapomnę, że mam być cicho jak akurat ktoś będzie mógł podsłuchać. pewnie nie jest to żadna tragedia, ale i tak dziwnie bym się z tym czuła, jakby mama mi się kiedyś zapytała po wszystkim co robiłam.