Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!

suknia nowa\używana

Polecane posty

pomocy, kompletnie nie wiem co robic, kupić suknie ślubną nową(szyta na miarę dodatkowo mogę dać jakiś swój pomysł w tych pieniadzach i do tegojeszcze jest bolerko)za 1500zł czy ten sam model za 800zł??? ta suknia używana to była szyta u tej samej krawcowej co ta nowa,do tej używanej musze kupić dodatkowo bolerko, kurde kompletnie nie wiem co robić, kazde pieniadze dla mnie sie liczą, doradźcie mi, błagam, aha ta nowa jest bez kryształków swarovskiego, a ta uzywana ma wszyte w gorset kryształki, taka jest róznica, ale model sukni identyczny, pomocyyyyy ps.celowo daje na ogólny moze wiecej osob mi odpisze

Heyka. Jesli tansza suknia jest w takim stanie ze jestes z niej zadowolona to Dlaczego by nie urzywana? Ja mialam osobiscie nowa suknie ale to dlatego ze maz sie uparl,zeby urzywana nie przyniosla nieszczescia :):):)

Gość mutandda
jeśli kryterium jest kasa to bierz tańszą, poza tym trudno doradzić bez zdjęć

Gość sdsdrt5456
kwstia gustu, jeśli ci się podoba i dobrze się w niej czujesz to bierz

dobrze się w niej czuję, nie powiem, ale ta nowa to będzie taka sama, oszaleję zaraz normalnie, bo kompletnie nie wiem co robić,

jaki zart?? taka suknia mi sie podoba,

Gość młoda niemłoda
jeśli ta nowa ma być taka sama to jasne że weź tę, po co masz przepłacać

Gość młoda niemłoda
no to nad czym się zastanawiasz, bierz

Autorko...hmm ja tez ci powiem ze dol mi sie tez nie podoba a jestem zwolenniczka obszernych , falbankowych dolow. Oczywiscie to tobie mush sie podobac:) Moze podobna suknia ale z troche innym dolem?

już wiele sukien mierzyłam, i w tej czuje sie najlepiej, nie pyatm o ocenę sukni, tylko o nową czy uzywana, boz dania nie zmienię jaka suknia, bo będzie taka, tylko nie wiem czy szyc czy kupić

jesli nie jestes przesadna i nie robi ci roznicy to wez urzywana. A Kiedy slub? Jakiego jestes wzrostu?

ślub w lipcu, rozmiar 34 wzrost 162cm,

Gość umad
162 cm? utoniesz w tej bezie.... nie masz czegoś innego do wyboru?

Gość a jjaaaa
Suknia jest śliczna Uważam że to niewielka różnica cenowa , bo przecież w cenie nowej jest bolerko.. Jeżeli nie umrzesz z głodu z tego powodu bierz nową . Jeżeli teraz masz dylemat to szczerze nie da Ci to spokoju później , a jeszcze kwestia kolorystyki , bo nie wiadomo jak będzie dopasowane nowe bolerko to używanej sukni. Faktem jest że używaną jednak rozpozna się i nie mówcie że jest inaczej . Bierz nową Pozdrawiam i szczęścia życzę

Ja ci powiem tak ,ze przy srednio wzroscie bedziesz wygladac kwadratowo jak na tym zdjeciu. Przy twoim wzroscie powinnas miec falbanki osadzone od wysokosci "niskich bioder" bo to daje inny efekt. Do tego dolu bedziesz musiala uwazac z np z welonem. A gora sukni podoba mi sie bardzo. Najwazniejsze zeby Tobie sie suknia podobala.

Gość nie zielone
jakbys nie miała kasy to byś nie marudziła:(

Gość kertyna 26
kupuj, nie słuchaj tych zdzir, suknia ładna, tym bardziej jak przymierzałaś i ci się podoba, po co masz płacić za nową, taką samą

Ja ze względu na skromny budżet przeznaczony na wesele kupiłam sobie przez komis na tej stronie http://tenwielkidzien.pl/komis_suknie_slubne Polecam, gdyż jest duży wybór i można szybko znaleźć suknię jak nam się podoba. A kupiona suknia była jak nowa. Teraz jak jestem już po ślubie nadal uważam że nie warto przepłacać.