Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z okazji walentynek

jak u Was wygladaja walentynki

Polecane posty

Gość z okazji walentynek

zastanawiam sie jak obchodzicie ten dzien? czy sa jakies niespodzianki, prezenty, czy Wasi mezczyzni robia cos szczegolnego dla Was w tym dniu?

Gość nic ciekawego niestety
..dzień jak co dzień

Gość paaullilnka
Ja swojemu upiekłam ciasteczka.Kiedyś gdy je zrobiłam to był w 7 niebie,zapakowałam to w ładne pudełeczko. On przywiózł mi różę, bo wyrwał się na chwilkę z pracy, o 20 zjemy kolację przy świecach.Może jakaś kąpiel razem. Krucho z kasą,więc w domu:)

Gość zaden kafe Walenty
nie dal mi dzis nawet bluzga :( co jest sie pytam

Gość z okazji walentynek
kurcze a moj facet ma mnostwo kasy, ale pewnie tylko zlozy mi zyczenia, moze kupi jakies kwiatki. znowu bedzie nijako. zjemy kolacje, pojdziemy do lozka i tyle z walentynek.

Gość a ja nic nie dostalam ale
to po co idziesz z nim do łóżka

Gość z okazji walentynek
bo mieszkamy razem, mamy jedno lozko wiec to chyba normalne, ze spimy w tym samym lozku

nie obchodze ani walentynek ani dnia kobiet. Seks w nagrodę? Żona tylko raz dopuściła się takiej prowokacji. Szybko wybiłem jej to z głowy.

Gość pizdolośc
a no jeszcze rok temu po uprzednich moich pytaniach "co chcesz na walentynki" to i on sie domyslil ze obchodzimy a w tym roku urządzam strajk generalny zero starania z mojej strony i juz wiem ile jest wart 😭

Gość Aaron Szechter
Ja liczyć geld z moja gazeta i myslec ktora kamienica kupic w Warszawa.

Gość z okazji walentynek
mnie wkurza to, ze na okolo widze facetow latajacych z kwiatami, kolezanki dostaja kwiaty do pracy, jedna kolezanka dostala uroczyste zaproszenie na kolacje, przyniosl je kurier razem z wielkim bukietem kwiatow i czekladkami, a moj facet gdy rano dalam mu prezent podziekowal dal buziaka zyczyl szczesliwych walentynek i poszedl do pracy:/

Gość pizdolośc
faceci sa beznadziejni 😭

Gość cicho ale co
jemy slodycze

Gość A ja Wam cos
Leże w łóżku a mój narzeczony rabie drewno w szopie.Nawet życzeń sobie nie złożyliśmy.Pójdziemy spać odwróceni do siebie tyłem.

Gość izusia.87
Moj facet wstal dzisiaj o 5 rano i pojechal na gielde po 30 roz ja spalam,i obudzil mnie pocalunkami,a ja mu dalam czekoladki teraz robie mu obiad bo puzno konczy prace.

Gość Markt35
Ja poszedłem na piwo z kumplem. Obaj nie mamy walentynek swoich i wcale nie narzekaliśmy. Szczerze mówiąc było dużo sympatyczniej niż w takie lata, gdy np. siedziałem w domu i myślałem że inni dziś świetują albo widziałem na ulicy zadowolone pary. Ja tam jakoś miło walentynek nie wspominam. Ostatnie takie z dziewczyną wyglądały tak, że byłem chory. Wysłałem jej mmsa z serduszkami, pięknym tekstem itp. a ona za parę godz. odpisała łaskawie "Dzięki". Nic więcej. zresztą podobnie zachowywała się np. z okazji moich imienin itp. Miałem kilka takich "miłych" kobiet i wcale nie tęsknię za walentynkami ani randkami. Jest dobrze jak jest.

Gość fesss
A u mnie walentynki wyglądały tak: przyszedł mój facet wymieniliśmy się prezentami, kilka razy powiedział mi, że mnie kocha, po czym zmacał mnie i po godzinie wyszedł "uczyć się na egzamin ", który ma jutro a tak na prawdę poszedł oglądać mecz;/ ZAJEBISTE WALENTYNKI!!!!!:/

Gość Gorkaska
Jak wyglądają moje? mam faceta, który niby miły i kochany, czuły, a z drugiej strony mówi "tak co się we mnie nie zakochasz" no to nie zakochuje ;/ szczerze liczyłam na chociaż miłe życzenia dzisiaj. Co za fagas. Normalnie to codziennie krótka rozmowa chociaż, dziś milczy cały dzień, mógłby chociaż udawać, że to zwykły dzień i odzywać się tak jak zwykle. Chyba skończyłam jako darmowa dziwka.

Gość wiecej nię urodziany
jutro opowiedza

Gość tutifrutti
a co cię obchodzą walentynki obchodz je jak ci się podoba

Gość Gorkaska
No mnie jakoś obchodzą, kurcze, czym staram się być lepszą kobietą dla faceta tym on gorzej mnie traktuje. Wiem, że to trochę moja wina, że doszło do takiego traktowania mnie w tym związku, że mogłam na początku wydawać się taką, która poważnie nie traktuje związku, ale koleżanką od seksu nie chce być. Ja pierdole, w co ja się wpakowałam.

Gość fesss
eeeej to u facetów jest norma jak widzą, że Tobie nie bardzo zależy starają się, ale jak zobaczą większe zainteresowanie z Twojej strony to stajesz się praktycznie "żoną" na każde zawołanie ;/ Mam tak samo:/

ja dzisiejszy wieczór spędziłam robiąc pranie i oglądając telewizję :-P ale z góry wiedziałam, że nie spędzę go z mężem, dlatego wczoraj zrobiliśmy sobie przyjemny wieczór przy świecach, a dziś rano na dzień dobry się kochaliśmy i jest mi dobrze z tym, jak jest :)

Gość dziewczyna f.m...66...a
znamy sie z 3 tyg bylismy w teatrze na sztuce, potem w porzadnej restauracji dostałam wielki bukiet róz, i opakowanie cukierkow...

sniadanie rano,pozniej robota,po południu pływalnia a pozniej spanie :P

Gość ladyBlondyna
a ja wczoraj dostalam piekny bukiet z siedmiu czerwonych roz....zyczenia i slowo KOCHAM CIE. ale to nie wszystko. Najlepsze ze po tym wszystkim moj facet zaczal mi zwracac jakies glupie uwagi,na co ja zareagowalam fochem. Przyszedl potem jego kolega,popili i on sfochal sie na mnie...gdyz jak twierdzi nie znosi moich fochow:o. No i noc spedzilismy odwroceni plecami do siebie, ja na swojej polowie lozka on na swojej:o. Super tylko pozazdroscic takiego swieta zakochanych:o

Gość ladyBlondyna
ehhhh masakra poprostu:o dzis musialam pierwsza wyciagnac reke na zgode,bo krol nie raczyl:o