Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saintrope

Heh.. jak myślicie, czy to przypadek?

Polecane posty

Gość saintrope

otóż mam pewną koleżanke z którą już od 4 miesięcy 'coś' jest na rzeczy... raz jest lepiej raz jest gorzej, raz mamy dobry kontakt, flirt itp a raz np w ogole ze sobą nie gadamy przez 2 tygodnie i czuć w powietrzu jakiegoś takiego "focha" (obustronnego) generalnie to zdecydowanie ja bardziej o nią zabiegałem, ona czasem dawała mi odczuć że nic nie chce ode mnie, dlatego z czasem troszke odpusciłem już od dłuższego czasu miedzy nami jest "cicho" typowo kolezenskie relacje typu czesc-czesc i to wszystko no i teraz od tygodnia kiedy mamy wolne na uczelni i kiedy był ostatni egzamin ona akurat dzis.. napisała mi esa, jak mi poszedł egzamin ktory był tydzien temu :O czy nie uwarzacie, ze to nie był przypadek ze akurat w walentynki się odezwała z durnym pretekstem jak mi poszedł egzamin tydzien temu?

Gość saintrope
up

Gość szusz
Możliwe, poczuła się samotna to sięgnęła tam gdzie ma najbliżej. A po co Ty się nią przejmujesz?

Gość saintrope
sęk w tym, że ona właśnie jest na jakimś wyjeździe z koleżankami, więc samotna nie jest.. zwłaszcza, że znam ją i te jej psiapsióły, to bardzo rozrywkowe dziewczyny, które ze znalezieniem towarzystwa (szczegolnie facetow) nie maja absolutnie zadnych problemów i tak nagle, jest z kolezankami o ile wiem na słowacji i dzień walentynek pisze mi nistad nizowad jak mi poszedł egzamin ktory byl tydzien temu :O a co do tekstu - po co sie nią przejmuje.. no w sumie nie przejmuje się nią, ale... ehh chyba nadal cos do niej czuje :(

moze przypadkowo ja tez robie wiele rzeczy i nie pomysle o jakich ukrytych znaczeniach a zaraz ludzie sie doszukują niewiadomo czego

Gość sory stary
ale ktoś o takiej ortografii i nicku nie może być za mądry. czuć na odległość co wy jesteście za towarzystwo. Ona i jej kolezanki to kurewki (nie mają problemu ze znalezieniem facetów - zajebiście), zachowujecie sie oboje jak dzieci, walicie jakimis fochami jakbyscie mieli po 12 lat. A ty pewnie nic do niej nie czujesz tylko bys ją przeleciał, ot co. Wez sie rozejrzyj, wszedzie jest całe mnóstwo dobrych dup, i może mądrzejszych od tej twojej

Gość saintrope
a to ze bym ją przeleciał to coś złego, bo nie rozumiem?

Gość z okazji walentynek
a ja mysle, ze to moglo cos znaczyc:) taki sms zaczepny:) napisz jej cos milego, zaPYTAJ JAK MIJAJA WALENTYNKI:)