Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipan 11

Czy kobieta podczas pierwszego widoku penisa też jest "zafascynowana" jak facet

Polecane posty

Gość kropkowe z
co to za trol ten gumowy joe? pryszcze mu znikły i f23 przeskoczył tu?

Gość mi sie od razu podobał
byłam zafascynowana i mam tak do dzis, uwielbiam jak penis reaguje na pieszczoty, jak pecznieje i czuc go przez spodnie, jak sie budzi o swicie gotowy na zabawy.. Mmm i ta delikatna skórka na nim, wszystkie zakamarki. Jestem fanką penisów :classic_cool:

Gość ghfhgfh
Jak kobieta widzi nie daj na to 30cm kutasa to może się wystraszyć że to ją będzie pierdolić ale jak takie 15-17 to powinna od razu z ochotą brać do pyska i nie marudzić. ;D

Gość mariner
W Indiach czcza penisa w postaci fetysza zwanego lingan.Bezplodne kobitki siadaja w swiatyni na niego aby zajsc.I zachodza ! Tyle ze kaplani rano polewaja lingan "mleczkiem": aby byl wiecznie wilgotny :)

Gość venuz niezaologowana
heh wiecie, mówiąc o czasach, kiedy byłam przerażona mam na myśli moment, kiedy byłam mocno nastoletnia. Może wynikało to z tego, że z ówczesnym lubym nie bawiliśmy się w jakieś oswajanie, pieszczoty itp tylko od razu z grubej rury :P Ale po kilku razach, bo kilku dniach nago w pościeli z tamtym, czy z następnymi stałam się ogromną fanką penisów ;) musiałam się trochę przełamać.

Gość el chulo
Nie chciałbym spotkać nigdy kobiety która jest oswojona z kutasami.

Gość 98932312312
ale czego tu się bać?Przecież jest udowodnione w psychologii że kobieta jest zafascynowana na widok penisa. zafascynowana widokiem a nie na widok jeśli juz... :( A z psychologią to ci się coś pozajączkowało- Freud uwazał, że kobiety maja tzw. kompleks penisa, ale to okazało sie bzdurą.

Gość tulipan 11
98932312312-bynajmniej ta co studiowała psychologię "Husky" kiedyś tak tu pisała że kobieta jest zafascynowana/zszokowana na widok stojącego penisa na jej ciało czy jakoś tak.

Gość aja bylam wystraszonaa
A ja jak miałam 17 lat kolega który zarywał doo mnie zaprosil mnie na film, 2 lampki winka, i on że wraca za chwile, patrze a tu caly goły ze sterczącym penisem, ja się wystraszylam, wtedy, pomyslalam boże jaki wielki... i powiedziałam że idę do łazieki ijak wróce to bede miała prezent dla niego, on napalony zgodził się, a ja zwiałam do domu :D:D:D:D Dopiero teraz jak mam 19 lat, wiem co to penis, jaki moze być milusi :)

Gość gość_666
Dla mnie penis jest obrzydliwy, co tu mówić o fascynacji. Cipki są wiele ładniejsze i ogólnie wyglądają bardziej estetycznie i seksownie :-P PS. Jestem kobietą, ale nie hetero.

Gość Lenaa2
Równie dobrze mogłabym fascynować się nogą albo uchem. Część ciała jak każda inna. Zdecydowanie bardziej ciekawe są dla mnie cipki, nie są takie oczywiste. A jak pierwszy raz zobaczyłam penisa to długo się smiałam z tego widoku, a potem zabrałam się za dokładne badanie organoleptyczne :D

"Lenaa2 A jak pierwszy raz zobaczyłam penisa to długo się smiałam z tego widoku" A co cię konkretnie śmieszyło? czekam nadal na odpowiedź

Gość gość
ja nie wiedzialam gdzie mam oczy podziac :D

Gość gość
No śmieszny jest wygląda jak trąba słonia, co tu dużo mówić :-D

Gość gość
Moj luby ma 20 cm... Jak go zobaczylam pierwszy raz, wystraszylam się, bylam zawstydzona. Jestem drobna, jak sam powiedzial ciasna. Nie byl to dla mnie podniecajacy widok, ale gdy sie przelamalam, bo sie otworzyl, pokochalam go, jak cale jego cialo. ;) To byl jedyny penis w moim zyciu, ktory mnie tak krecil, bo jego wlasciciel mial meskie cialo i bardzo mnie krecil... Byl przy tym czuly i namietny.

Gość gość
Ja tam lubie patrzyc na penisy.

Gość gość
Większą Fascynację penisa miałam z mężem podczas trójkąta z dużo większym niż meża.Zwłaszcza gdy we mnie wchodził obcy k***s i ledwo wchodził ,a mąż rozchylał wargi sromowe z wielkim podnieceniem.Gdy jęczałam z rozkoszy mąż trysna na mnie samoistnie bo takie podniecenia oboje mieliśmy ,że miałam długi orgazm.