Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia Nastolatka

Mam 14lat i chyba jestem w ciąży..

Polecane posty

ja tylko powiem ze ginekolog będzie miał obowiązek zgłosić to na policje tak smao jak akżdy tu obecny ma obowiązek prawny zgłosić na policję fakt ciąży u osoby poniżej 15 roku zycia bo to przestępstwo ścigane z urzedu u obowiązek ma każdy np urzednik m, nawet konstytucja o tym mówi

Gość Zumba
A propos małych dziewczynek ,dziś niektóre czternastki to wyglądają na 20. Sama mam po sąsiedzku kilka takich. Ja ze swoimi 164 cm i 55 kg wyglądam przy nich jak wypierdek. (a jestem dojrzałą kobietą) Taaakie dziwy że szok! Ja noszę rozmiar 38 a one 44. To o czym to świadczy?

Gość Zumba
Mnie chodziło o warunki fizyczne takiej dziewczyny. W przeciwieństwie do rozwoju psychicznego szybciej się rozwijają fizycznie to i potrzeby są wcześniej. W niektórych kulturach 14-letnie matki to normalka. Taki zwyczaj.

ale prawo chronić musi większośc czyli 13-14 latki które seksem sie nie interesują. prawo jakie jest np w pl i podobne w calej europie albo surowsze (wyjątek hiszpania) ma uchronić nieletnie ofiary molestowania czy gwałtów dodatkowej traumy udowadniania w sadzi że nie chciały.

Gość Zumba
Prawo prawem a gówniary będą się szlajać i nic na to nie poradzimy. Oglądałeś/aś "Galerianki"? Za rzeczy których nie mogą kupić rodzice kupczą własnym ciałem. Przecież to właśnie takie 14-stki.

Gość Asia Nastolatka
Witam. Rozmawiałam dziś z rodzicami , na początku reakcja była.. Każdy pewnie domyśla się jaka nie będę pisać tu o szczegółach bo po co.. Ale wiem że mimo wszystko pomogą mi, mogę na nich liczyć.. Chciałam powiedzieć swojemu facetowi o tym po jego powrocie do polski ale rodzice kazali mi dziś do niego zadzwonić.. :( musiałam powiedzieć mu o tym przez telefon , czego bardzo nie chciałam:( długo z nim rozmawiałam , powiedział że jakoś sobie poradzimy i że mnie kocha.. Ja również go kocham wiem że będzie nam ciężko na początku ale damy radę.. I proszę was dlaczego piszecie tutaj o jakiś galeriankach, nie rozumiem tego.. Przecież ja jestem z moim facetem , kochamy się i dlatego to z nim zrobiłam, nie puszczam się na prawo i lewo z każdym. On był moim pierwszym i mam nadzieję, że będzie jedynym. Wszyscy myślicie stereotypami jak to możliwe że 14sto latka jest z 25latkiem , myślicie że jestem głupia i on mnie tylko wykorzystuje. Nie znacie nas , nie wiecie jak jest. Pisze tutaj ponieważ ciężko mi jest bardzo, wiem że moje życie się zmieni o 180stopni. Ale muszę żyć dalej. Wczoraj wiele osób na tym portalu podniosło mnie na duchu za co wam bardzo dziękuję, inni potraktowali mój problem jako prowokację ale to jest moje życie i tak jest.. W tym momencie ciężko mi napisać że mam problem, bo nie wiem czy mogę nazwać swoje dziecko które mam w sobie, problemem.. Mam nadzieję że wszystko się ułoży..

18:45 [zgłoś do usunięcia] Zumba Prawo prawem a gówniary będą się szlajać i nic na to nie poradzimy. Oglądałeś/aś "Galerianki"? Za rzeczy których nie mogą kupić rodzice kupczą własnym ciałem. Przecież to właśnie takie 14-stki. a czmu tak robią ??? bo faceci lubia bzykac młódki:D jest popyt to pojawia się podaż. nie kobiety stworzyły prostytucje tylko mężczyźni...ju z w prehistorii...wymeiniając żonę za np siekierke z kamienia albo skórę niedzwiedzia:D w sensie wypożyczał na chwile jak alfons:D i tak to ewoluowało. mężczyźni są winni prostytucji a nie kobiety...bo popyt idzie od mężczyzn...

Gość Magda_a_a_a_a_aaaaaa
Jasne, że się ułoży ;) Najwazniejsze jest ze bedziesz miala wsparcie rodzicow, chlopaka i czy dziecko będzie zdrowe, resztą sie nie przejmuj ;) A co do karminowej panny czy cos takiego to jak ktos potem napisal jezeli dziewczyna ma cykl menstruacyjny i owulacje tzn ze jest dojrzala, poza tym sama mialam 14 lat (piec lat temu ) i wiem co to znaczy byc bardziej do przodu niz inni. Jedna moze byc "dojrzala " czy jak to sobie chcecie nazywac mając 14 lat, a druga majac 26 ;) Ciaza to nie katastrofa, to cud ;) A co do oburzenia ludzi co do czternastoletnich dziewczyn uprawiajacych seks, ZAJMIJCIE SIĘ SWOIMI SPRAWAMI ;) Asia ja tez tak, mozna powiedziec wczesniej zaczelam, wszystko bedzie dobrze ;) Dbaaj o siebie, pamietaj, jest Was dwoje i 3maj sie cieplo. P.S. Zazywaj kwas foliowy ;) ;*

Gość nie poniedzialek Ona
hahahaha ale prowo..nie no niewierze ze sa takie debilki..tak.... rodzice to przyjeli dobrze, facet 26 letni Cie kocha-itd wszytsko pieknie.. tak piekne ze nie PRAWDZIWE

Gość Asia Nastolatka
Oj uwierz mi , że nie przyjęli dobrze. Ale po długich rozmowach powiedzieli, że mi pomogą. A powiedz co mieli zrobić, wyrzucić mnie z domu? Tak nie postępują rodzice, którzy kochają swoje dziecko.. A co do faceta to kocha mnie i taka jest prawda.

Gość ulka8889
dasz sobie radę :) tyle, że ze szkołą pewnie będzie ciężko...

Gość Asia Nastolatka
Magda, dziękuję Ci bardzo . Na pewno będę o nas dbała, wiem że to nie koniec świata, dlatego nie załamie się. Dobrze , że mam rodziców na których mogę liczyć chociaż nie było łatwo z nimi rozmawiać.. Szczególnie z ojcem ale mam nadzieję, że dogada się z moim chłopakiem i nie będzie robił problemów prawnych.. Musi zrozumieć , że się kochamy

Gość Ganta
Nastoletnia kurwa.

Gość bzum
i oby tak było. Życzę powodzenia. I sił dużo. I miłości. To będzie potrzebne. :-)

Gość Asia Nastolatka
Nie wiem jeszcze jak będzie ze szkołą. Ale do końca tego roku będę chodziła. Później zobaczymy pomyśle o jakimś liceum wieczorowym czy coś w tym stylu.

Gość agnes07
teraz to przesadziłeś nikomu się tak nie życzy co dziecko winne tu jest jesteś potworem z lochnez

Gość kolezanka z pracy
chyba kolesiowi narobia sprawy sądowej, co?

Gość bzum
ganta-niezła p..da z ciebie. Goń się.

Gość ulka8889
ale w której klasie jesteś? i kiedy mniej więcej masz poród?

Gość Asia Nastolatka
Nie jestem "nastoletnia kurwą" myślisz pojęcia, robie to tylko z facetem którego kocham . Nie wiem dlaczego życzysz mi tak źle, nie znasz mnie, nie masz prawa tak pisać..

Gość kolezanka z pracy
matką zoastaniesz jako 15 latka, mama ci pomoze, a potem jako 16 latka juz bedziesz umiala poradzic sobie. moze sie okaze ze jestes lepsza matka niz 30latki.niz na przklad mama madzi.pozdrawiam

Gość agnes07
nie przejmuj się tymi palantami skurwieli na świecie nie brakuje dacie sobie radę. byłaś juz u lekarza?

Gość agnes07
żeśćie się uczepili mamy madzi i tak na okrągło to już zaczyna być nudne

Gość Asia Nastolatka
Nie chce w to mieszać żadnego sądu, bo po co , przecież chcemy być razem.. Mój ojciec coś o tym mówił, ale mam nadzieję, że jak mój chłopak wróci za nie długo do polski to się dogadają i będzie ok. Jutro idę z mamą do ginekologa to będę dokladnie wiedziała na kiedy mam poród. Jestem w 2kl gimnazjum.

Gość agnes07
srać mi się chcę jak to słyszę mama madzi mama madzi

Gość agnes07
mam brata w twoim wieku szkoda że tak szybko cieżko ci będzie dorosłej osobie jest ciężko a tobie..

Gość ulka8889
no to jeszcze Ci 3 kl zostanie... a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

Gość spojrz na to z innej perspekty
wy gdy twoje rowiesnice beda stawialy pierwsze kroki w macierzynstwie, Ty bedziesz miala nastoletnie juz dziecko Oby tylko z facetem sie ulozylo Powiem CI cos z doswiadczenia zyciowego znam wiele par z duża roznica wieku - nastolatka zaczela byc z 20-parolatkiem. Ale ten 25latek jest juz uksztaltowanym czlowiekiem, natomiast Ty zmienisz sie kilakkrotnie jeszcze. Może tez stac sie tak, że nie bedziesz chciała byc z tym człowiekiem, nawet jesli teraz go kochasz i sobe tego nie wyobrazasz. Wiec nie daj sie wrobić w żaden slub! Badzcie razem i ew. po paru latach sluby etc

Gość hmm a ja mysle ze lekarz
samoistnie zadzwoni na policje, albo zrobia to w szpitalu...badz co badz on popelnil przestepstwo..ale zycze powodzenia!