Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 i nie moge

Siedze i wyje

Polecane posty

Gość 24 i nie moge

Jako facet uważam, że to żałosne. 24 siedzę i wyję bo od wielu lat nikogo nie mogę poznać. Kiedyś byłem bardzo zakochany a teraz nie potrafię. Ten pieprznięty dzień to wszystko potęguje, wychodze na ulice a tam pełno zakochanych. Czuje się jak totalny przegraniec

Gość noami..
straszny mięczak z ciebie :-( ja tez płakałam, ale nie za hipotetyczna miłością, tylko za konkretna osoba, ale nie w walentynki, tylko w ogóle.. a to "święto" zawsze wisiało mi koło tyłka :-P

nie martw się kiedyś przyjdzie ;) czasem trzeba poczekąć na tą właściwą osobę

Gość 24 i nie moge
noami mało mnie obchodzi Twoja ocena. Czekam tak juz z 5 lat...

Gość wbaq
czekasz 5 lat.. ale może warto tyle czekać na tę jedyną właściwą osobę :)

Gość 24 i nie moge
Oby, bo wizja samotności mnie przeraża. Poza tym nie będę ukrywał jestem uczuciowym facetem i brakuje mi zwyklego ciepla przytulenia czy cokolwiek.

Gość nuuda
a jak wygladasz:)

Gość 24 i nie moge
Cóż tak reaguje na przedłużającą się samotność, nie potrafie już inaczej. Nie wiem czy jestes w stanie wyobrazić sobie ponad 5 lat bez dotyku, przytulenia płci przeciwnej, czegokolwiek wychodzącego poza standard w rozmowach. Nawet nie wiem czy potrafię poczuć coś więcej, nie pamietam tego stanu...

Gość 24 i nie moge
Waga w normie, myśle, że wyglądam ok z resztą często to słyszałem, że jestem przystojny a jak mówiłem, że nikogo nie mam to wielkie zdziwienie. Nie wiem co ze mna jest nie tak

masz za duże wymagania a panny z Photoshopa po ulicy nie chodzą wiec powodzenia

Gość mala56
ja taki stan poczulam dopiero w wieku 23 lat

Gość 24 i nie moge
Przynajmniej Tobie się udało :) Nie mam wygórowanych wymagań, nie oczekuje nie wiadomo czego

Gość kfjgnhkdjfghdkfgsg
skad jestes?? Tez mam 24 lata i ten sam probblem :P Doskonale cie rozumiem 🌼

Gość 24 i nie moge
Jestem z Wawy Nie oczekuje panny z Photoshopa, z urody wystarczy zeby mi się podobała i żeby była inteligentna - za dużo?

Gość ale z was cioty
ciagle tylko narzekacie bo walentynki sa i straszna tragedia bo nikogo nie macie tez jestem sam i czasami mi to doskwiera ale akurat nie dzisiaj sami zakochani na ulicach? czloiwieku komu takie kity wciskasz? na ulicy jest pelno ludzi i malo kto manifestuje swoje uczucia tak zebys ty to widzial idac zwczajnie po chodniku w pracy mam duzo sparowanych a nikt sie walentynkami nie podniecal i o nich nie gadal

Gość 24 i nie moge
Może u Ciebie tak nie jest, ale ja wracając z roboty mijałem pełno zakochanych. Widzisz Tobie czasami doskwiera, dzisiaj nie - a mi dzisiaj tak więc w czym problem?

Gość greyfox
Do autora: zmień płeć cioto

Gość ale z was cioty
to zacznij gdzies bywac i jakas poznaj 24 lata to nie 44 jestes facetem i wyjesz bo laski nie masz?:O zeby byc z kims szcezsliwym trzeba umiec tez byc szczesliwym samemu a za mlody jestes zeby samotnosc az tak strasznie ci musiala doskwierac no chyba ze nie masz swojego zycia, pasji, przyjaciol.. to wspolczuje

Gość wbaq
jutro nowy dzień a kolejne Walentynki dopiero za rok ;) kto wie, może wtedy będziesz spędzał je z kimś wartościowym:) nie ma co się załamywać tylko czekać z nadzieją, że warto:)

a ja mam jeszcze takie pytanie: jak ty myślisz czym to jest spowodowane że jesteś sam ? może za bardzo chcesz aż wiesz do przesady i sam sobie tym szkodzisz , wiesz taki typ nadgorliwy

Gość 4 lata po slubie
moja zona tez wyje, zapytala mnie czemu drugi rok z rzedu nie kupilem jej zadnego prezentu i nie złożyłem życzeń. w koncu wybuchlem i powiedialem jej ze jej nie kocham.

4 lata po slubie - taka prawda czy chciałeś aby się odczepiła ?

Gość 24 i nie moge
Może za bardzo chce a może nie trudno powiedzieć. Jak chodze na spotkania to głównie z tego co widze to zapotrzebowanie jest na romanse - ja tego nie potrzebuje. A po drugie często przeszkadza mi charakter nie zaprzeczam, dziewczyna moze byc ladna a jak zacznei mówić cokolwiek to tragedia. Nic nie poradze ze potrzebuje inteligentnej osoby.

Gość o kurde no ładnie się dzieje
4 lata po slubie - nie wierzę serio tak zrobiłeś?? to dlaczego się z nią ożeniłeś, czy już wtedy jej nie kochałeś czy po prostu przestałeś ją kochać?

Gość 4 lata po slubie
wszystko zamotane, bylismy razem 5 lat. chcialem ja zostawic ale zawsze była litosc bo slyszalem tylko ze nie mam nikogo, ze u mnie w domu lipa terror psychoczny ... placz i lament, no i tak zn ia bylem . wpadlismy, szybki slub. i mamy to co mamy. ja klikam na kobiecym portalu ona uslyszala w walentynki ze jej nie kocham, poszla spac lezy i placze.

Gość o kurde no ładnie się dzieje
no to smutne jest. Nie ma co gadać.... przykre, ale i tak widać bywa. Szkoda że w taki dzień tak z tym pojechałeś...no ale stało się. Życie to potrafi być gówniane...

Gość gdagaa
jesteś sam, bo kobiety nie lubią płaczliwych ciot.