Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna:P

po orgazmie

Polecane posty

nie ma odprężenia tylko złość - zaspokajam się sama czemu tak u mnie jest?

Gość mariner
bo to nie orgazm ale skurcz pochwy ,jeden z wielu jakie masz zanim dostaniesz orgazmu.:) Powinnas znac swoje cialo:) Po orgazmie ma sie na ogol fale odprezenia a nie zlosc :) Pogon tegp swojego aby cie doprowadzil do konca a nie odwracal sie dupskiem do ciebie i zostawial sama

Gość hhdhsakak00
znajdz kochanka

Gość wujekstaryhuejk
rozlazłaś się od palcówki

nie mam faceta, nie miałam jeszcze

Gość mariner
otoz to! znajdz sobie faceta copotrafi cie doprowadzic do finalu i da to pozadane odprezenie. Ja jestem z Poznania :)

boje się spróbować seksu z facetem

skąd mam wiedzieć że to skurcze a nie orgazm?

Gość mariner
Orgazm na ogol powoduje skurcz rowniez macicy i czasem drgawki miesni jak w padaczce lub inne podobne objawy Id\zie za tym wstrzykniecie hormonow do krwiobiegu co wywoluje rekacje zalewania nas slodkiego od prezenia . Pochwa ma czasem kilkadziesiat skurczy zanim bedziesz miala orgazm .Skurcz pochwy jest sygnalem przygotowawczym do orgazmu.Organizm mobilizuje sie do tego "wystrzalu" koktajlu hormonalnego poprzez skurcze pochwy

Gość mariner
lechtaczka tez sie cofa w czasie orgazmu.Masz maksimum przyjemnosci w czasie orgazmu bo wszystkie komorki sensoryczne sa pobudzone a wiec do mozgu dociera maksimum bodzcow. W literaturze znalazlem taki opis orgazmu.Pochwa i penis sa jak dwie plytki kondensatora .Im wyzsze miedzy nimi tarcie tym iskra wyladowania wieksza.!czytaj orgazm :)

Gość mariner
jesli zaspokajasz sie sam to powinnas wiedziec co to sa skurcze a co orgazm ,Kazdy przezywa to indywidulanie ale po orgazmie ma sie fale odprezenia .To jest wyznacznik czy sie go mialo czy nie :)

a ja po łechtaczkowym byłam wkurzona :P

pochwowy chyba miałam były skurcze było miło to chyba orgazm

Gość mariner
Niekoniecznie.jak sie czujesz odprezona to znaczy mialas orgazm ,to regula. A jak zlosc to znaczy nie bylo.Moze tez tak byc ze brak ci po prostu bliskosci faceta tzn czucia penisa w pochwie po orgazmie.Niektore kobiety tak maja.Musz aczuc faceta anajlepiej jak jej nie wyciaga i gdzies tam glaska :)

Gość gbhnjklkjhg
czy da sie samej doprowadzic do orgazmuu pieszczac sama lechtaczke?

Musisz nagrać filmik i nam pokazać wtedy wszystko się wyjaśni co to było - skurcz czy orgazm ;-)

Gość ale nudzisz
Mariner - znowu błysnął! Skurcze jak przy padaczce :D tak samo jak adrenalina, którą organizm usuwa :D Doradź jeszcze, żeby przed seksem poćwiczyła :D Jesteś spoko.

Gość agnes07
są dwa rodzaje orgazmów u kobiet jeden pochwowy drugi łechtaczkowy kiedyś czytałam na temat pochwowego nie mogę się wypowiedzieć bo go nie mam ale łechtaczkowy jest super w chwili orgazmu pochwa pulsuje a potem czuję się odprężenie.

Gość agnes07
widocznie nie doprowadzasz się do końca baw się tak długo łechtaczką aż wkońcu poczujesz i to nie rób tego na sucho weż sobie czegoś śliśkiego najlepsza jest wazelina a żeby się szybciej podniecić rusz wyobraźnią

Gość agnes07
a jak chcesz to ja ci pomogę