Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzajacy rodzice

Rodzice nie pozwalaja mi palic a jestem dorosla!!!

Polecane posty

Gość wkurzajacy rodzice

22 lata, polroczne dziecko i rodzice zabraniaja mi palic papierosow. Jak bylam w ciazy to zmuszali mnie bym jadla jakies nie dobre rzeczy, watrobki, miesa chociaz wiedzieli ze jestem wegetarianka.

Gość drogikolegooo
Boze spraw zeby nie mial takiej corki

Gość drogikolegooo
zebym*

Gość wkurzajacy rodzice
O co ci chodzi?

Gość popieramy rodziców
całym sercem

Gość exturka
a pare lat bedziesz w duchu dziekowala Bogu ze masz tak wspanialych rodziców Boze aby moja córka nigdy nie wyskoczyla z takim stwierdzeniem bo mam ich kilka jeju :O

hihi ja moim dziekuje!!! ze nie moge przy nich palic, i wiesz co? nei pale w dzien, nie pale wieczorem tylko az sie uwala spac ide na balkon na jednego. dzieki nim zamiast paczki pale 2 wieczorem.

Gość gggjjfg
......Ja jestem dorosła! Hahahahahaha Oj kozo głupia, że Cię tak nazwę, dobrze, że ktoś myśli za Ciebie. Na szczęście! Pracuję na oddziale hospicyjnym od ponad 7 lat. Wiesz na co się najciężej umiera? Na raka płuc.... próbujesz pomóc takim ludziom i nie ma NIC co czyni to umieranie mniej strasznym. Innym ludziom można walnac morfine ze środkami nasennymi i mają spokój, ale nie tej grupie. Ci ludzie duszą się, walczą o każdy oddech, a ich poziom przerażenia strzela przez sufit. Zawsze przed zmianą, kiedy widzę kogoś z taką diagnozą, myślę, niech to szlak, będzie ciężka zmiana. Najgorszemu wrogowi nie życzę. Znajdź sobie inny nałóg, może picie? Na wątrobę już tak źle się nie umiera.

Powiedz rodzicom, że jak w ciąży jadali wątróbki bo niby zdrowa dla dziecka, to się mylą !!! nie wolno w ciąży jadać dużo wątrubki, a bowiem ma ona sporą zawartość witaminy " A " która prowadzi do intensywnych skurczy. Nie rozumiem Twoich rodziców :/... faceta też Ci wybierali ?