Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjolkiiia

dostałam bukiet !!!

Polecane posty

Gość jjjjjolkiiia

1 raz przez pocztę kwiatową i kurde właśnie zobaczyłam ile to GO kosztowało, czy facetom nie jest żal jak tyle kasy muszą wybulić??

Gość jjjjjolkiiia
oczywiscie ja się ciesze, ale w sumie jestem w szoku żę był w stanie się wykosztować, bpo bogaczme nie ejst

Też miałem wysłać kwiatki obcej babie, ale zrezygnowałem. A pieniądze rzecz nabyta ty masz radochę a on cóż potencjalnie jedną grę komputerową mniej (lub wizytę w agencji towarzyskiej).

Gość jjjjjolkiiia
nie gra w gry... i nie jest obcy... o agencję bym go nie podejrzewała,znam go kupę lat, jego siostrę, rodzinę, taki spokojny typ... raz chciał mi kupić perfumy, bo się podniecałam zapachem strasznie, ale jak zobaczył cenę 305 zł to zrezygnował... a kwaity? przeciez na krócej mniej trwałe, w sumie bez użyteczne i ponad połowa tej ceny, no to mnie zaskoczył

Kwiaty to najlepszy prezent dla kobiety, po pierwsze nie zostają a po drugie nie zostają. Kobieta ma przyjemność, ale tego nie sprzeda, facet nie zażąda zwrotu (a są tacy co żądają) bo nie będzie czego :)

Gość meska rzecz sknero
Ty

Czemu sknero, lepszy bukiet za 100zł niż pierścionek a potem dzikie jazdy oddaj biżuterię bo nie jesteśmy ze sobą :D (jak to czytywałem na kafeterii).

Gość roze sa takie banalne
💤

Gość bo sknera jestes
na dodatek prostak :classic_cool: o kobiecie do ktorej juz miales slac kwiaty :classic_cool: piszesz, opca baba co za zenua :classic_cool:

No bo to obca baba ledwo wiem jak ma na imię i nie wiem jak ona wygląda (nie pytajcie o szczegóły). Kwiaty wolę wręczać osobiście a w kwiaciarni nie ma wielkiego wyboru, róże goździki, tulipany. Z róż największy wybór.

Gość vevvevevvevertt
ja nie lubie kwiatkow dostawac, jaka radosc z czegos co za kilka dni bedzie trzeba wyrzucic?

Cała radość w tym że jest to ulotne, niematerialne nie czuje się ciężaru... :) Oczywiście można kupić i samochód, ale to niesamowity przejaw bycia jeleniem :D

Gość badz jeleniem
i kup mi samochod :classic_cool: powiem Ci jak mi dano na imie a wyglad co tam wyglad

Mogłem napisać zawoalowana nieznajoma zapoznana drogą komunikacji elektronicznej, ale obca baba jest treściwsze i bardziej adekwatne do tego forum na którym dyskutuje się o długości łoniaków :D

Gość badz jeleniem
ale sie motasz :classic_cool:

Gość badz jeleniem
masz :classic_cool: co za ulotnosc slowa

Gość badz jeleniem
loj nie wiem co we mnie lepsze. ulotnosc czy ulomnosc :classic_cool:

Gość badz jeleniem
zabieram autko i ide spac kwiaty mozesz zawsze doalsc :classic_cool: 👄

Gość hahahihihehehuhu
tez kiedys dostalam poczta na rocznice, bo maz byl wtedy za granica. zamowil pprzez neta, zaplacil chyba 250 zl, cieszylam sie oczywiscie, ale za taka kase 15 roz to zdzierstwo. ale facet jak to acet, ma gest:)

Gość badz jeleniem
niech strace oddam Ci polowe kasy 😠 jutro ma mnie obudzic dzwonek a za drzwiami doreczyciel z bukietem