Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergergerg0101

Kobiety sa falszywe i zaklamane i dziwie sie roznym kolesiom ze ich bronia.

Polecane posty

Gość sejmen
genialny post.. a kobiety, które uważają, że autor to frajer.. są po prostu puste i zakłamane taka jest prawda, faceci-cioty, leszcze często bronią kobiety BO MAJĄ NADZIEJE NA COS.... i wiecie co? na nadzieji się kończy... bo kobieta i tak i tak wybierze przystojnego chama z kasą niż miłego chłopczyka z wyglądem cioty i nawet nie próbujcie zaprzeczyć bo się jeszcze bardziej ośmieszycie :) ps. widać gołym okiem, że "Wielbiciel kobiet ;)" to kobieta pisała...

Gość Eowyn
"BO MAJĄ NADZIEJE NA COS.... i wiecie co? na nadzieji się kończy..." Łączymy się z Tobą w BULU I NADZIEJI!

Gość sejmen
to żenujące kiedy faceci-cipki bronią kobiet, komplementują im, są na ich każde zawołanie i w ogole zrobili by dla nich wszystko... a to wszystko po to aby choć jedna z nich dała im dupy, chciała z nim pójść na randkę czy cokolwiek porobić.... ale niestety, niestety dla tych ciot- nigdy to się nie stanie... bo kobiety, które tak bardzo bronicie i im pomagacie, OSRYWAJĄ WAS GÓWNEM i mają na was wyjebane.. jesteście takimi ich popierdółkami które one umiejętnie wykorzystują a same w sobie nigdy się wami nie zainteresują.. bo kobiety patrzą na wysokich przystojnych gości z kasą i pozycją a nie na frajerów!

nawet mi sie tego belkoty do konca czytac nie chcialo proponuje isc do psychiatry :) ja tam nie mam nic do facetów prawda jest taka ze są zle kobiety jak i męzczyzni to zalezy od charakteru

Gość butterfly91.91.91
"kobiety sa fałszywe i zakłamane"moze tylko takie spotkałes, ale to sie nie ma tylko do kobiet faceci tez tacy sa. sama jestem kobieta i nie uwazam czegos takiego ze kobiety sa takie a mezczyzni sa tacy, w kazdej płci znajdziesz grupe która sie zachowuje tak samo. sama miałam narzeczonego który potajemnie sie spotykał z moja siostra i zdradzał mnie oczywiscie ona sie zapierała dopiero jak widziałm dowody to sie wszystko wyjasniło. i on i ona byli ....( sami sobie odpowiedcie) ale nie uwazam ze wszystcy sa tacy , moze spotkam wartosciowego faceta który nie bedzie pił na umór zdradzał mnie z moja siostro i z innymi i mnie szanował.... kazdy jest inny inaczej sie zachowuje i ma inne upodobania ... nie oceniaj 3 czy 4 dziewczyn według wszystkich dziewczyn, bo bedzie 5 czy 6 która sie okaze wspaniała dla ciebie kobieta i wpelni wartosciowa.. moze odbiegłam troche od watku ale taki jest moje zdanie i myslenie na ten temat. i nie popieram tu nikogo.

Gość oshi
Jeśli kobieta wyczuje że facet jej nic nie zrobi to ona cie zniszczy i wykończy psychicznie ! Jeśli wam sie taka trafi to nie zastanwiajcie sie ani chwili dłużej tylko od niej uciekajcie jak najdalej możecie ! Jeżeli mi nie wierzycie to popatrzcie na stare małżeństwa praktycznie w każdym domu kobieta sprawuje władze bierze pieniadze i jeszcze ma pretensie ze mało ! PARANOJA !

Gość kamil jgora
no niestety są wyjątki. Mój kumpel kiedyś uderzył żonę po pijaku i siedzi

Gość gość
Tak to same jedze i żmije fałszywe samolubne chuje cycate kobieta to pojemnik na sperme pszyrząd do ******** i rodzenia dzieci

Gość gość
pszyrząd.... BUHAHAHAHAHA! Nic dziwnego, że kobiety z takim tępakiem nie chcą mieć nic wspólnego :D