Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinkxa

Spora różnica wieku?

Polecane posty

Gość Tinkxa

Sytuacja: dziewczyna, lat 22 (mimo to to po pewnych przejściach), facet, lat 36 (rozwiedziony, z dzieckiem-które większość czasu spędza z matką). Trafili na siebie przypadkiem, dogadują się w większości kwestii i zastanawiają się nad stworzeniem związku... Jak myślicie, czy to dobra opcja?

Gość zezulec
moim zdaniem laska się zastanawia a facet chce wyruchać

Gość normalnaaaa !!!!
zezulec najwidoczniej gowniaz z ciebie i gowno wiesz kompleksy masz i myslisz ze kazdy tak jak ty jest ograniczony i mysli tylko o ruchaniu! ma szanse sie udac ja tez bylam w takim zwiazku i byla jeszcze wieksza roznica wieku

Gość zezulec
taka różnica wieku to patologia a ty najwyraźniej sama gównem jesteś bo od ciebie jedzie zainwestuj w antyperspirant

Gość normalnaaaaaaaaa
zenujaca jestes idz sie poklocic z dziecmi do piaskownicy bo ja do twojego poziomu sie nie znize:-) pa dzieciaku rozbawilas mnie

Gość zezulec
nie zniżysz? niestety ale ja to zrobiłam sama zaczęłaś mnie obrażając zastanów się co piszesz

Gość inaczej by się sytuacja
przedstawiała gdyby ona była starsza,miała np 30 a on 44,--róznica wieku ta sama a juz by byli na tym samym poziomie rozwoju/dojrzałosci. facet ma 36 lat,przeszedł juz małzeńskie piekiełko,a ona? awiezutka,niedoswiadczona... momi zdaniem dzieli ich przepasc doswiadczeń zyciowych i się nie dogadają. co innego--tak jak napisałam--gdyby ona miała 30 a on 44.