Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x x xx x xxx

Czy wiecie jaki to kolor farby??

Polecane posty

Gość x x xx x xxx

Chcialabym miec taki kolor jak Malgorzata Socha doradzcie jaka farbe kupic

Gość lucyferek kartofelek
socha ma miodyw blond. w tym watku mozna sie doszukac jakiej farby uzyc ale nie pamietam na ktorewj stornie, było pisane o tym kilka razy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3442912&start=0 "mozesz taki kolor uzyskac stosujac majiblond 911 pomieszany z cwiartlka majirel 10.21 z woda 9% choc przy pierwszym farbowaniu odcien blondu moze byc ciut cieplejszy" cytay z forum. skelopymi farbami nie w zyciu nie osiagniesz takiego efektu jedynie profesjonalne.

Gość vressa
różnie z tymi blondami wychodzi. zależy od naturalnych włosów, jesli twój naturalny odcień miał złociste refleksy owiele łatwiej będzie ci uzyskać ciepły odcień. ja mam naturalny jasny- średni szatyn ze złotymi refleksami i też farbuje się na miodowe blondy i miewam podobne odcienie do Sochy. Bardzo dobre farby były SAfira z cynamonowej kolekcji. Mieli sporą paletę z cipłymi blondami, a po farbowaniu kolor był jak na opakowaniu. anie niestety wella wycofała tą serie, co uważam za duzy błąd bo to były jedne z najlepszych farb na rynku.

Gość Olej słonecznikowy
u wiekszosci kobiet łatwiej uzysakc ciepłe ocienie niz chłodne wiec zapewnie nie bedzie miała problemu z uzyskaniem miodowego blondu.

Gość Olej słonecznikowy
Oczywiscie duoz zalezy od tego jaki masz kolor wyjsciowy wlosów wtedy mozna ci doradzic jakiej farby izyc.

Mnie się wydaje, że wszystko zalezy od tego jaki ma się naturalny kolor.Jedna farba wyjdzie inaczej na różnego rodzaju włosach, także nie ma co specjalnie porównywać. Najlepiej poradzić się fryzjera.