Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuukkkkkkll

Kłucie jajników, oczekiwanie na okres.Jaki test?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuukkkkkkll

Witam, współżyłam w owulacje 3.02 z prezerwatywą i jutro powinnam dostać okres ale nie jest tak jak zawsze. Od tygodnia kłują mnie jajniki, bolą sutki. Byłam wczoraj u ginekologa w zwiazku z tym kluciem i pani powiedziala po badaniu ze nie moze mi zrobic usg bo jestem przed okresem. Ciagle sie martwie, w sobote jesli nie dostane miesiaczki zrobie test-tylko jaki-strumieniowy, paskowy? Zupelnie sie na tym nie znam:(

Gość Verdis
najlepszy bedzie płytkowy bo jest bardziej komfortowy niż np strumieniowy. Jedno jest pewne jakiego testu bys nie zrobila to wszystkie mają 99% pewności. Poza tym nie denerwuj sie i nie schizuj, ja tez tak kiedys mialam. Im bardziej sie bedziesz denerwowac tym dluzej bedzie Ci sie spozniac ;/ dlatego uspokoj sie.

Gość emilia23
Czy ta prezerwatywa pekla ze tak sie przejmujesz? Bo jesli nie to nie potzrebnie sie schizujesz..

ja mam podobnie. współżyłam z chłopakiem 5.02 dzien przed lub w dniu owulacji nie jestem pewna. bez zabezpieczenia. od ponad tygodnia boli mnie brzuch, od 2 dni jest mi niedobrze a od 7.02 mam podwyzszona temp ponad 37.W poniedziałek powinnam miec okres wiec zobaczymy.jesli nie przyjdzie to moze we wtorek zrobie test.wtedy powinno juz cos wyjsc.ehh troche sie boje..