Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaK6

te Nerwy mnie rozsadzą

Polecane posty

mam pytanie do osób które stosowaly bądz stosuja tabletki przeciw nerwom i typ podobne. Od paru miesiecy nie dzien w dzien oczywiscie mam napady złości, denerwuje sie z byle głupoty gdzie nie spojrze tam sie wkur...iam , przyjdzie mąż z pracy od razu mnie denerwuje chociąz nic nie zrobił, na córkę też sie czesto denerwuje z byle powodu, dlatego pomyslalamo takowych tabletkach tyle tego reklamuja ale nie wiem ktore są dośc skuteczne? proszę o porade

Gość taki już masz charaker
i tego nie zmienisz. Jesteś napobudliwa, nerwowa i taka twoja "uroda". Wszystkie leki, które reklamują to pic na wodę. A w psychotropy nie radzę wchodzić, bo po nich dopiero zaczyna się koszmar.Masa skutków ubocznych a poza tym przecież nie będziesz ich brać do końca życia. Co najwyżej- validol-miętowe tabletki do ssania, mające działanie uspokajające-ale to pewnie efekt pacebo. Na pewno ożeźwiają oddech. Możesz też pić cardiol oczywiście rozcieńczony wodą. Ale strcice lekarswa na twoje dolegliwości nie ma. Dobry natomiast jest płyn gingo biloba-do rozcieńczenia z wodą (ok. pół szklanki wody)-masz szereg pozytywnych działań.

Polecam Valused.. stosowalam go przez jakis czas jest bardzo skuteczny :)

Valused jest ziolowym lekiem w zaleznosci od organizmu pomaga lub nie ale napewno Ci nie zaszkodzi :)

Gość paula jakbym czytała o sobie
sprawa jest beznadziejna tylko ze ja dałam krok do przodu i próbowałam leczyc ziołowe nic nie dają psychotropy to dopiero jazda , na poczatku bedziesz po nich spokojna przez zamulenie najprosciej mówiac jak widziałas kiedys scenke z filmu o szpitalu psychiatrycznym czasem widac pacjentów jak snuja sie po korytarzach tacy nieobecni , zamysleni , zamuleni tak to działa jesli chcesz normalnie funkcjonowac nawet o nich nie mysl jakies techniki relaksacyjne - na nerwusów nie działa bo jeszcze bardziej wkuewia u mnie jedyna dobra metoda - unikaj wkurwiajacych sytuacji i ludzi gdy cie juz cos takiego dopadnie tłumacz sobie w głowie ze ta osoba nic takiego nie zrobiła zeby tak zle reagowała , musisz sama ze soba przeprowadzac non stop konsultacje psychologiczna w myslach , chamowac emocje inaczej sie na da

Gość Kiedys nerwowa
zmień diete a neryw beda mniejsze poczytaj o tym to bardzo wazne.

Gość Kiedys nerwowa
i nie lyakaj żadnych tabletek bo to tylko pogarasza twój stan.

nie no co wy dziewczyny psychotropy to odpadaja na pewno. mysłalam o takich bardziej ziolowych lekach bez recepty. Moje znerwicowanie (ze to tak nazwe) to tez pewnie przez to ze od 3 lat siedze praktycznie sama w domu o 16 wraca mąż albo czasem i pozniej siedze z dzieckiem i sie wkurwiam :/ nie mam też pracy bo tu u nas to ciezko cokolwiek znaleźć ... nie raz tak mam ze po prostu w czasie mojego zdenerwowania wychodze do innego pokoju licze do 10 staram sie opanowac, ale co jak zaraz wraca.. nie wiem juz sama sprobuje czegos ziolowego, tylko co ?