Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra..cioty

Dlaczego geje to takie parowy??

Polecane posty

Gość GejTwoimPrzyjacielemJest
Większość z Was chciałaby zapiąć mnie w moją ciasną, mięciutką dupkę ...ja to wiem

"A stara parowe jeszcze dzis wypie**alam z domu. Koniec pedalstwa pod jednym dachem." No i wiadomo o co chodzi!!!Żałosne!

Gość trolle trolli trolle
a sex wasz brzydzi bo macie oblesne ciała i jesteście cali obsrani o boicie się zdjąć majtek żeby nie zobaczyć swoich uwalonych genitaliów nie myjecie rowa i paly

Gość angelika burton
ZALOSNE SA STARE PEDALY!

wawcia - nie ma takiego zjawiska jak "pedalstwo". Homoseksualizm, owszem, i mozna to tolerowac. Ludzi z autyzmem tez bedziecie wytykac palcami i dyskryminowac? W koncu to tez zaburzenia psychiczne, zupelnie jak, wedlug Was, u gejow. :O Lady - wiadomo, ze sa i tacy i tacy homoseksualisci, ale ludzie, jak mozna ich wszystkich traktowac jak tredowatych. Naprawde wszyscy oceniaja czlowieka przez pryzmat tego co robi w lozku?

Gość angelika burton
Nie swietoszkow paszkwilu, tylko ludzi, ktorzy wiedza gdzie jest miejsce pedalisk.

nie luboie pedalow bo jestem sam i sie tego wstydze po za tym mam oblesne ciało i nie myje rowa i paly wiec wszystko co ziwazane z sexem jest obleśne!!!

Gość reg ergye
autystyczny dzieciak nie wklada kutasa w meska szpare do srania debilu!!!

angelika to brudna parowa

Heteroseksualne świnie... nie można być gejem w tym zasranym kraju, zawsze jakieś prześladowania. Nawet nie mogę partnera pocałować publicznie...

Gość reg ergye
lady love a ty smierdzaca dzido, zajmij sie czyms pozytecznym, bo kurva na kafe tylko smierdzisz. 1000 postow i 44 tematy, to juz kurwa czyste PEDALSTWO ZWIERZAKU!!!

Co się tak podniecacie, w wasz tyłek wkładają? Nie rozumiem, co komu do domu jak dom nie jego!

reg ergye - Czlowiek z autyzmem, to czlowiek z zaburzeniami rozwoju psychicznego, zatem praktycznie taki sam, jak wedlug Was wszystkich, homoseksualista. Dlatego pytam, czy ludzie z autyzmem tez beda wykleci przez te ciemna mase, jaka jest polskie spoleczenstwo, czy moze jednak nie..

Gość Karolina i Agatka.
temat zgloszony na teczowa policje za szerzenie homofobii, heteroseksualna szmato!

Gość LADY PIZZZDA GLISSDA
Broncie sie tu marne pedaliusze. Enjoy parowy, cioty, geje, pedaly, homo niewiadomo, zapchajdoopy i rozwolniaki dozywotnie!

chodzilam z jednym geyem do klasy, bardzo fajny czlowiek, mily, tolerancyjny, moj przyjaciel - i tacy ciule za przeproszeniem jak wy zniszczyli mu zycie, rozwieszali ulotki na calej szkole, pluli mu w twarz, obgadywali, zaczepiali w koncu facet sie zalamal i zrezygnowal z nauki, a szkoda bo madry z niego czlowiek byl i mogl dojsc daleko tacy tolerancyjni jestescie? on byl juz tak zalamany, ze probowal zwiazac sie z dziewczyna, najpierw ze mna pozniej z kolezanka tylko po to by inni dali mu spokoj

Nueve - a myślisz,że nie, przecież w Polsce wszystko co jest, że sie tak wyrażę nie typowo Kowalskie, to należy zlinczować i wyśmiać. Nie darmo mówią o nas Zaścianek Europy.

ci co na kafe najwiecej na gejów krzyczą, że pedalstwo że to że smo to najpewniej sami marzą by im ktoś wsadził w tyłek:D rozkinianie tematu gejów/lesbijek musi bardzo ich kręcić skoro tyle o tym myslą...:D normalny człowiek nie ma czasiu mysleć o tym z kim kto się bzyka szczególie jesli nikomu nie dzieje się krzywada.... a te najbardziej negatywnekomenty to od kryptogejów którzy nie akceptują swojej orientacji homo i się jej wstydza:D

Właśnie tak...na policję ze wszystkimi homofobami, tęcza nas obroni

nie masz nic do powiedzenia to sie czepiasz moich postow? ten nick ma juz prawie 8 lat wiec

Lady Love - ten problem nie dotyczy tylko homoseksualistów, mój przyjaciel też był napiętnowany i wręcz szykanowany (zresztą do dziś się zdarza), bo urodził się z porażeniem mózgowym. Nie znam bardziej chamskiego i znieczulonego narodu jak Polacy. Czasem się wstydzę,że jestem Polką!

Noctua - w sumie pewnie racja. Nie wiem, w Polsce nie mieszkam od lat, ale myslalam, ze chociaz ktos, kto jest taki a nie inny (w tym wypadku na przyklad chory) i nie ma na to wplywu, nie bedzie przez to linczowany. Ale coz, jak widac, w pewnych kwestiach nigdy nie ruszymy do przodu.

A jak Panna, która się daje pukać w tyłek może być wartościowa? Zawsze można odwrócić sytuację!:)

Właśnie tak, też sie tego wstydzę... ostatnio chciałem usiąść mojemu miśkowi na kolanach w klubie to zaraz się jacyś doczepili, Dobrze, ze misiek jest dużym facetem to nic nam nie zrobili. Zaścianek

Gość Dreamed I was an eskimo
Ponieważ natura każe im pchać do kiszki stolcowej innego faceta.