Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra..cioty

Dlaczego geje to takie parowy??

Polecane posty

Nueve - niestety, najlepszy przykład mojego długoletniego przyjaciela, nawet mój, wiadomo ex facet się z niego śmiał- i to był gwóźdź do trumny dla tego związku.

Noctua - ja mialam problemy nawet dlatego, ze moj ojciec nie jest Polakiem i nie chodzilo tu nawet o kolor skory, tylko po prostu, inna narodowosc. Ludzie sie zachowuja naprawde tragicznie i nie wiadomo czemu. Kompleksy?

Noctua To że kobieta jest pukana to dla mnie naturalna sprawa. Natomiast facet raczej powinien robić uzytek ze swojego bolca a nie kiszki :O

Gość teczowaflaga
GEJE TO NIE PAROWY TYLKO CI CO SIE ICH CZEPIAJA MAJA JAKIES PROBLEMY

Nueve Noctua - ja mialam problemy nawet dlatego, ze moj ojciec nie jest Polakiem i nie chodzilo tu nawet o kolor skory, tylko po prostu, inna narodowosc. Ludzie sie zachowuja naprawde tragicznie i nie wiadomo czemu. Kompleksy? Może dlatego że żyli 123 lata pod zaborami, potem pod okupacja niemieckąa potem kolejne 45 lat pod rządami sowietów i chcieliby miec w końcu polske dla siebie a nie dla jakihś przybłęd

Pani Sekutnica - to, ze sie przyjelo, iz "raczej powinien", nie znaczy, ze kazdy musi. Jego tylek, jego sprawa. A wartosciowym czlowiekiem moze pozostac nadal, moze nawet bardziej wartosciowym niz cala reszta, ktora pojecie tolerancji zna tylko ze slyszenia.

Gość GejTwoimPrzyjacielemJest
Mój tyłeczek, moja sprawa... podobnie sisiorek

oczywiscie ze to nie tylko dotyczy sie homo ale o nich byla mowa, wiem tez jak ludzie potrafia byc wredni dla osob niepelnosprawnych, cale szczescie chodzilam do szkoly podstawowej z klasami integracyjnymi, mielismy duza grupe uczniow niepelnosprawnych i od malego uczyli nas ze taki czlowiek tez zasluguje na szacunek, zainteresowanie i pomoc mielismy w szkole np najlepsza malarke bez raz, najlepszego pilkarza bez nog ( z tym drugim mam kontakt do dzis)

Gość teczowaflaga
JA PIERDOLOE jakie trolle, PRZY WAS GEJE TO NADLUDZIE...

Pani Sekutnica - typowe dla Polakow jest robienie z siebie ofiar. :) Ponadto, owszem, bylismy pod zaborami, ale jak pragne zauwazyc, to czas przeszly. A gdy Polacy wyjezdzaja masowo do Irlandii czy Niemiec to jest dobrze? Mnie to zalatuje pod hipokryzje.

Gość teczowaflaga
GÓWNO WIESZ O MOJEJ DUPIE niedorobiana wóżko

Gość etewr6886
A jak mozna byc pilkarzem bez nog ? OMG lady love..zal mi cie

A gdy Polacy wyjezdzaja masowo do Irlandii czy Niemiec? A to powinni sobie tam zostac i nie wracac skoro im sie ojczyzna nie podoba.

normalnie idiotko schodzil z wozka i biegal na rekach strzelajac bramki rekoma, gralismy z nimi w szkole i na boisku, on byl niesamowity

Gość etewr6886
jak mogl biegac na rekach i jednoczesnie strzelac rekoma ??To juz nie futbol :D :D lezal na korpusie ??Nie krzyczeli mu : REKA!!!kARNY!!? CYRK

Gość mandaryczneczka
Belinda Carlisle - jej syn to gej i do tego aktywista:) ciekawe czy jego i jego matki nienawidzisz:)

Gość HAHAHAHA lady love
hahahahahaha dobre dobre

biegal na rekach to kurwa jak on gral z normalnymi ludzmi heeheheh sory ale usmialem sie na maxa troche cie ponioslo albo chodzilas do jakiegos 99 dla jebnietych :D

Gość mandaryczneczka
to do Pani Sekutnicy dodaje do tego że mama wspiera bardzo działalność sowjego syna i bardzo go kocha :)

Jak mozna nazywać piłkarzem kogos kto nie ma nóg? Ja rozumiem, ze on uprawiał cos na wzór futbolu no ale bez przesady.

Gość HAHAHAHA lady love
a co ty pierdolisz o jakiejs podgwiezdzie, ktora 30 lat cpala ???Nie posralo cie ???Pewnie od przecpanego mozgu ma syna ciote

Gość mandaryczneczka
pisze pani sekutnicy żeby zobaczyła że geje są wszędzie i kazdy z nas zna jakiegoś mimo że moze o tym nie wiedzieć...

Gość mandaryczneczka
nie powinna słuchac pani którą ma w stopce bo ona broni braw gejów

no wlasnie tego sie spodziewalam tak biegal na rekach, ewentualnie przesuwal sie - Jezu tak trudno to zrozumiec? i gral z normalnymi ludzmi, klasy integracyjne nie skladaja sie z ludzi tylko niepelnosprawnych

Gość pilkarz bez nóg
ja pierdole!!!Tego jeszcze nie grali!Biegal na rekach i rekoma strzelal gole!To moze reczna pilka byla jak juz tepa strzal;o

To tak jak każdy z nas zna jakąs kurwe co nie znaczy, ze kurwienie sie jest normalne tak jak obciaganie sobie nawzajem przez kolesi tez nie jest