Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHORY KRAJ90

MATKA MADZI WYJDZIE Z ARESZTU !!!SAD TAK ZADECYDOWAL!!!

Polecane posty

Gość do;ludzie z sosnowca
slusznie prawisz!ta szmata powinna zostac zatluczona przez ludzi stamtad!i niech mi nikt nie pierdoli i milosierdziu katolickim bo ta suka milosierdzia dla dzieciatka nie miala!!!!zabic samosad zrobic!

Gość jaja bez bezfreay
szmata dzieciobojczyni niezler sie jej upieklo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaja bez bezfreay
Pozbycie sie dziecka planowala juz od poczecia.bila sie po brzuchu jak zeznala jej kolezanka zeby poronic.urodzila wczesniej pewnie w wyniku dzialan jakie stosowala .tego tez sie nie dowiemy juz nigdy.bolesne jest to ze ujdzie jej to na sucho

Chyba, ktoś nie wie, czemu ma służyć areszt tymczasowy. I tak nadużywany w tym kraju. Przyznała się, materiał, jak można sądzić, jest zebrany, więc niech czeka na proces i odpowiada z wolnej stopy. Zbyt dużo emocji jest w tej sprawie.

I tak społeczeństwo pod wpływem przekazu medialnego ją osądziło, wyrok wydano, więc i tak kobieta ma już odpowiednią "gębę" przyprawioną: dzieciobójczyni! I życie nie do pozazdroszczenia.

Gość g8idea
nie pod wplywem mediow, tylko faktow

Gość arletka 29.
Pani Kasiu..duzo sil, duzo spokoju, aby to wszystko w glowie poukladac w sumieniu poukladac i wyzcie ulozyc..nie wiem czy tam jakas wina byla, ale nawet jesli, to i tak zycze nowego poczatku..kazdy z nas chce byc swietym i najlepszym itd..uszy do gory, z dziecmi nie ma dnia ktory mozna by nazwac bezpiecznym..mam dwoje i na pogotowie dzwonilam wiele razy, bo a to jedno drugie walnie mocno a to sobie cos zrobi..czlowiek ma oczy dookola ale i tak czasem za malo, a jako mama noworodka tez wiem, ze dzieci sie potrafia wic jak wegorze ..i bez kocyka ciezko utrzymac czasem. Niech Pani zacznie nowe zycie

Gość zabic zamordowac
zygac mi sie chce jak to czytam ,gorzej jak berety

Mediów. Znasz tylko ich relację, ubarwioną, opowiedzianą w odpowiednim świetle. Jak zawsze. Fakty są zapewne w śledztwie i będą w czasie procesu. Trzeba umieć to odróżnić. Jeśli ktoś coś napisze w gazecie, bo ktoś coś widział i powiedział, nie oznacza, że tak de facto jest.

Gość jaja bez bezfreay
powinna sie teraz powiesic po tym co zrobiła!!!!!

Gość zabic zamordowac
arletka brawo

Gość 8 palcow
Teraz kasiulka grzeje dupsko w domciu i zapewne jest z siebie dumna, że w tak krótkim czasie taką wielką celebrytką się stała. Wszędzie o niej mówią, piszą, śledzą jej każdy krok. K..wa niczym gwiazda filmowa rodem z Hollywood.

Gość dnnkkki
POLSKIE PRAWO TO JEDEN WIELKI ZART. POLICJA TO PATRACZE, A PSYCHOLODZY TO IDIOCI PROKURATURA I SADY TO TEATRY W KTORYM MORDERCY ROBIA SPEKTAKLE

Gość dnnkkki
obys suko zostala zaszczuta przez ludzi z sosnowca!!!!!!

Gość dnnkkki
No i brawo!!!Teraz pokazało nasze polskie prawo,ze mozesz zrobic z własnym dzieckiem co chcesz,posiedzisz kilka dni i z głowy!!To jest śmiech na sali,szlak mnie trafił jak się dowiedziałam,ze ją wypuśclili!

Celebrytka? Sławna? Co Wy w ogóle wypisujecie? Ocena jej działania przez media i społeczeństwa jest jednoznaczna, gorzej niż ostracyzm. Dzieciarnia tu pisze. :(

Gość jaj sdr
No i brawo!!!Teraz pokazało nasze polskie prawo,ze mozesz zrobic z własnym dzieckiem co chcesz,posiedzisz kilka dni i z głowy!!To jest śmiech na sali,szlak mnie trafił jak się dowiedziałam,ze ją wypuśclili!

Gość 123mnko
TO JAKIS ZART KTORY MOZNA ROBIC W NASZYM KRAJU. ZABIC WLASNE DZIECKO, POCHOWAC BEZCZESZCZAC JEGO CIALO,ZLOZYC ZEZNANIA BEZ PODSTAW. A PRZEDE WSZYSTKIM SMIAC SIE PARTACZA W TWARZ.

Gość A JA WAM POWIEM WIESNIAKI
W cywilizowanym kraju takim jak np Niemcy lub Szwecja, po pierwsze Katarzyna W została by skierowana przez Sąd do Szpitala Psychiatrycznego a nie do Aresztu, dla jej własnego dobra, dopóki nie było by dowodów na to że nie był to nieszczęśliwy wypadek, do Aresztu trafiła by tylko wtedy gdy prokuratura miała by dowody na to że ona zabiła Magdę i nie był to wypadek. Zlinczowano tą kobietę a teraz może się okazać że ona jest zaburzona i chora przez przeżycia z dzieciństwa a jej zachowanie po wypadku było spowodowane zaburzeniem osobowości, spowodowanym tragiczną przeszłością. I co teraz ??? Odszkodowanie, brawo polski wymiar sprawiedliwości, pełny profesjonalizm, jeśli biegli stwierdzą że zachowanie Katarzyny było spowodowane tym że ona jest chora i ma jakieś zaburzenia osobowości które powstały u niej w dzieciństwie i nie z jej winy a z winy patologii w domu, to co teraz???

A czy dzieci tu piszące rozróżniają areszt tymczasowy od wyroku osadzenia? Czym jest sąd? Prokuratura? Jak w tym kraju przebiega proces, kiedy zapada wyrok? I to prawomocny? Raczej nie, patrząc po wpisach.

Gość ISTNA PARANOJA
JAK WOLNOŚĆ TO CHYBA PROSTO NA PSYCHIATRYK?????? SKORO ZAKOPAŁA WŁASNE DZIECKO?? CHORE PRAWO............

Gość OLA W WAWY
Tak to jest kpina! No cóż w Polsce przyszło nam żyć i tylko w naszym pięknym kraju coś takiego jest możliwe- zamykani są drobni złodziejaszki a szanowna pani została wypuszczona , czyż nie jest dowodem zbrodni ciałko dziecka. pod gruzami i liścmi??/ jaki wypadek ?? jaki stres ?? wszystko pięknie zaplanowane od samego początku az do konca. WŁASNIE TAKIE POSTĘPOWANIE JEST PARODIĄ NASZEGO PRAWA. nIE SKAZAŁAM JEJ OD TEGO SĄ SADY I PARAGRAFY ALE MY ICH NAJWIDOCZNIEJ NIE POSADAMY.

Gość pogodna brunetka
generalnie to dzieciobójczyni powinna zostać za kratkami :) te panie z CCC może więcej wiedzą co się robi z takimi kobietami

Ona zapewne trafi do więzienia, ale po prawomocnym wyroku. Pożyjemy, zobaczymy.

Gość cyrkoplit
Dlaczego wy macie pretensje do sądu ze wypuścili Katarzyne W z aresztu? Miejcie pretensje do prokuratury i policji ze spartolili cała robotę amatorszczyzna w ich wykonaniu opieszałość masa błędów w prowadzeniu śledztwa nie znajdując twardych dowodów to są teraz skutki sąd musiał na postawie tych dowodów oraz na pismo obrońcy Katarzyny.W wypuścić ja z aresztu sąd nie miał innego wyjścia.

Gość sosnowiankaaa
Katarzyna W, jest niewinna.Znam ją od dziecka,wiem że to był nieszczęśliwy wypadek.Ona cieszyła się z Madziunia,chwaliła się nią. To że biła sie po brzuchu ,to kłamstwa zazdrosnej przyjaciólki,20 -letniej bezrobotnej samotnej matki która zazdrości jej męza,a sama podrzuca dzieci i biega po dyskotekach.Dziewczyna działała w szoku,jest dobrą osobą.

Gość mariolkaaaaa
Ciesze się że wypuśćiłi Katarzyne,dziewczyna jest dosyć poszkodowana,dziecko zginęło nieszczęśliwie,wypadki się zdarzają często z małymi dziećmi.Jest sprawiedliwość na tym świecie jednak.

Gość cwaniara!':78
ta szmata nie ma juz zycia w polsce jej gebe zna cala polska

Gość cwaniara!':78
dziwka bedzie w piekle sie smazyc