Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdullah ;]

Czy takie stwierdzenia to chec seksu?

Polecane posty

Gość abdullah ;]

Kolezanka ubiera sie bardzo wyzywajaco i dosc ostentacyjnie to pokazuje, oprocz tego wali teksty typu "przyjdz za 10 minut, bo teraz jestem pod prysznicem i niedlugo wyjde", czesto przylazi w odwiedziny w nocnej koszuli itp... Czy to oznacza ze chce seksu? Czy powinienem jej wprost zaproponowac ze ostro ją wezme, czy silic sie na jakies delikatniejsze propozycje?

Gość Zaproponuj, że ostro
ją weźmiesz a jak da Ci w pysk przejdź do delikatniejszych propozycji.

Gość abdullah ;]
heheh, no ale to pytam, czy to sa z jej strony propozycje seksualne czy raczej zwykla zabawa?

Gość abdullah ;]
Katerina23, ale jak sadzisz, jako kobieta... powiedz...

Gość abdullah ;]
a moze delikatniej, zaproponowac jej calonocny seks i pieszczoty? co sadzisz?

To że się tak ubiera i tak mówi to o niczym nie znaczy. Ale spróbuj prosto z mostu - jak dostaniesz po mordzie to będziesz wiedział.

wiesz ze mną jest wyższa szkoła jazdy , po pierwsze piżama jaka jest? Bo jak jest zwykła to ona na nic nie ma ochoty tylko swobodnie się przy tobie czuje,. Ja bym założyła jakąś fajną koronkę i krótki szlafroczek +_ szpilki i na pewno byś zrozumiał sygnał jaki Ci wysyłam.

Gość abdullah ;]
Katerina23, to ona tak kilka razy do mnie przylazla, koronka, piersi prawie na wierzchu, spodniczka mini i zachowywala sie hmm, wyzywajaco. jak mam zaproponowac seks, tak, zeby nie dostac po mordzie? ;)

To jak do tej pory nic nie zrobiłeś to sory ale cienki jesteś . Ona chce ostrego rżnięcia a ty się zastanawiasz. Jak się zabrać? Normalnie nie dyskutować tylko do roboty.

Gość abdullah ;]
Katerina23, to przynajmniej dobra nauka na przyszlosc, jak rozpoznawac taki typ - tzn. ostrej suczki ;)

Haha uśmiałem się. Jak zaproponować seks żeby nie dostać w pysk;) nie tylko ty masz taki problem;) poza tym pysk to nie szklanka no i chyba w razie odmowy nie znokautuje cię? Ja bym nie pytał:) jak znajdziesz sie znow w takiej sytuacji to nie pytaj. Działaj! A jak? Improwizuj;)

Gość abdullah ;]
Katerina23, troche wiecej niz Ty ;) Nie bylem pewien czy po prostu chce seksu czy moze ma taka ekshibicjonistyczna osobowosc i do wszystkich taka jest...

Gość abdullah ;]
tak zdecydowanie...

Ja mieszkam z czterema facetami i tez tak nie raz mowie ale nic na powaznie.My kobiety lubimy kusic.

Ja swego czasu miałem analogiczne sytuacje, z tym, że sytuacje były odwrócone i to kobiety przychodziły do mnie pod prysznic. Nigdy nie uprzedzaly o swoim nadejściu. Jak widzisz one są bardziej bezpośrednie od facetów:-)

Gość abdullah :]
INESS66, wiec co? po prostu chciala sprawdzic czy na nia lece, a potem moglaby odmowic, usmiac sie ze mnie i odwrocic na piecie?

Nie.Jej poprostu sprawia to przyjemnosc.Ona Cie prowokuje ale moze nie chce zeby do czegos doszlo.Musisz ja sprawdzic

Jej trochę odwagi człowieku jak masz dostać w pysk to i tak dostaniesz, a nuż kurcze będzie dobra zabawa. Jej faceci mnie czasem osłabiają. Joe A często Ci się tak pod prysznic pchają :p

Kat, to bylo jakis czas temu jak mialem inna prace. teraz takie sytacje nie maja miejsca:-)

Jak bym miala na niego ochote to bym sie zgodzila.Chociaz mnie bardziej rajcuje kuszenie to jest bardziej podniecajace bo trwa.

Gość ZwirekiMuchomorek
MAMA PYTANIE!!!! Wy tak zawsze rozmawiacie ze sobą przez tel pod prysznicem ? Jeśli tak to poproszę o podanie modelu aparatu tel. bo chętnie taki zakupię ...

Tak myślałam Joe , że ciężko teraz wbić się pod ten prysznic:) Naszczęście Inny zaprasza wszystkich do siebie :D

Kat, terz juz ciezko ale kiedys sie nie wzbranialem, ale co bylo dalej to juz inna sprawa:-) Ines, ale napiecie mozna potegowac, nawet jesli przekroczy sie pewna bariere. w miare jedzenia apetyt rosnie :-)

Gość abdullah :]
KAterina, wlasnie to co dziewczyny mowia ... byc moze ona tylko tak kusila, moze wcale na mnie nie leciala. Moze miala w tym jakis swoj cel, raczej nie naleze do przystojniakow, za ktorymi panny sznurem ;) dlatego zapytalem...