Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdullah ;]

Czy takie stwierdzenia to chec seksu?

Polecane posty

Kat, i tu sie wlasnie mylisz. odkad poznalem swoja kobiete, musialem stac sie wstrzemiezliwy, co oczywiscie odbilo sie niekorzystnie, bo musialem pozniej wysluchiwac od nich, ze jestem mocny tylko w gebie, a wielodniowy bol paly tez nie nalezy do przyjemnosci :-)

Przynajmniej szczery jesteś a to w dzisiejszych czasach rzadkość. co do bólu pały to myśle, że urażona duma kobieca boli tak samo .

Wsumie co Ci zalezy.Jak Ci zrobi jazde to jej powiedz ze sama prowokowala

ciekawe sa sytuacje, kiedy dziewczyna wchodzi ci pod prysznic staje do ciebie tylem, niby cos upuszcza, schyla sie, a ty widzisz tylko kragly tylek. Pan ''Bolek'' juz dotyka ''tylnych drzwiczek (bo pd prysznicem wiele miejsca nie ma, a ty zostajesz ze swoim sumieniem, bo ''Pan Bolek'' ma inne zdanie na ten temat:-)

Joe to już odwieczny problem z zakresu naszej moralnśći , wszystko zależy jakie człowiek zasady etyczne wyznaje i na ile jest je w stanie nagiąć do sytuacji, by wyjść z tzw. twarzą i w zgodzie ze swoją moralnością. :D

Iness, wszyscy moga, tylko niektorzy nie chca :-) Kat, wierzmi z takich sytauacji nigdy nie mozna wyjsc z twarza, gdyz zawsze jakas strona bedzie pokrzywdzona

Właśnie o tym Joe pisałam . Wszystko zależy co każdy uważa za moralnie poprawne, moralnie dopuszczalne i niemoralne.

Moralnosc moralnoscia, ale twarz utracisz napewno w stusunku do jednej z nich. A nie wspomne jak twoj prestiz na tym ucierpi:-)

Ale to co uważasz właśnie za utracenie twarzy , ma swoje korzenie w twojej własnej moralnośći , bo gdyby nie miało to nie uważałbyś tego za utratę twarzy. Rozumiesz o co mi chodzi ?

Wiem o co ci chodzi, ale mnie chodzi o to, ze niezaleznie jaka opcje wybralas jestes przegrana. Jako partner obronisz swoje idealy ale jako facet tracisz w ich oczach :-)

Tak masz racje, bo widzisz kobiety są już takie, że chciałby mieć wszystko i partnera i faceta.

kto potrafi najboleśniej zranić? Kobieta bo ona zniszczywszystko doszczętnie, facet zniszczy tylko to co miał. Hehe okrutne ale prawdziwe.

Przypomniala mi sie jedna sytuacja, jak sobie wspomne to teraz, to wydaje mi sie, ze zachowalem sie jak ostatni cham. Mianowicie sytuacja miala miejsce rowniez pod prysznicem, dziewczyna weszla mi pod prysznic, tlumaczac sie ze inne sa juz zajete. nie mialem nic przeciwko temu, wiec sie zgodzilem. bylo wiadomo czego chce, ale ja nie mialem ochoty (tzn mialem, ale nie chcialem :-) ). Musialem cos wymyslic, zeby do niczego nie doszlo, wiec pierwsza mysl jaka przyszla mi do glowy byla na temat jej piersi. dziewczyna sie opalala, ale miala biale slady po stringach i topie. Wiec ja do niej: ''Wiesz co, ale ty masz blade cycki'', a ona do mnie: ''Ale co ci sie nie podoba w moich piersiach?'', ja odrzeklem: ''nic, tylko sa takie blade...''. Cala sprawa skonczyla sie na umyciu plecow. potem mialem moralniaka, ze tak ja potraktowalem, ale mialbym wiekszego, gdyby cos sie wydarzylo:-)

Ja tam powodu do moralniaka nie widzę ,żadnego mogła się opalać toples to byś się nie miał do czego uczepić :p Jak to mówią chcę ale nie chcę.

ty lubisz prowokować Joe i to bardzo i szukasz w kobiecych oczach potwierdzenia swej powiedzmy męskości, więc nie dziw się, że są takie a nie inne sytuacje.

Gość bththth
gorzej jeśli jest w tobie zakochana. będziesz miał przerąbane jak jej zaproponujesz seks a ona o romantycznych odruchach marzy.

Heheh. Pewnie, że tak i lubisz to na dodatek mile Cię łechce ta pogoń za czymś niedoścignionym, co obiecujesz a nie dajesz nie wiem jak Ci to ładnie napisać , ale nie dziw się że kobietty Cię napastują zwabione twoimi niedwuznacznymi słowami. Ale już Ci na ten temat bo się wyda :D