Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje_porady

rozliczenie podatkowe z holandii... lublin

Polecane posty

Gość potrzebuje_porady

witam.. mam problem,otoz dostalam JAAROPGAAF i chcialabym sie rozliczyc w polsce.. mozecie mi polecic jakies dobre i w miare tanie biuro rozliczen w lublinie??

Gość potrzebuje_porady
Doprawdy nie ma tu nikogo z lbn??

Gość Doradca_Marcin
Trwa sezon składania rozliczeń podatkowych w holenderskim urzędzie skarbowym. Pracowałeś w Kraju Tulipanów? Jeśli tak – sprawdź, czy masz obowiązek złożenia zeznania podatkowego. Jeśli nie posiadasz statusu rezydenta w Holandii, rozliczyć się z fiskusem musisz w następujących sytuacjach: - otrzymałeś z urzędu wezwanie do rozliczenia (list zatytułowany „Aangiftebrief”); - otrzymałeś z urzędu formę C (papierowa książka w dużej niebieskiej kopercie); - nie otrzymałeś żadnego z wyżej wymienionych, ale uzyskałeś dochód w Holandii, od którego jesteś winien dopłacić w urzędzie więcej niż 45 euro podatku. Trzy wymienione powyżej warunki rodzą obowiązek rozliczenia podatkowego. Ale gdy żaden z nich nas nie dotyczy, warto mieć świadomość, że złożenie zeznania w urzędzie skarbowym mimo wszystko może być konieczne. Chodzi o sytuację, gdy spodziewamy się zwrotu podatku większego niż 14 euro lub mamy wątpliwości, czy zapłaciliśmy odpowiednio wysoki podatek. Wtedy warto dopełnić stosownych formalności u urzędników skarbowych Holandii, a to pozwoli uniknąć ewentualnych nieprzyjemności i problemów prawnych. Szczegółowe informacje na temat rozliczeń podatkowych w Holandii są dostępne na stronie internetowej tamtejszego urzędu skarbowego. Sprawę swojego zeznania podatkowego warto powierzyć Euro-Tax. Nasi doradcy za darmo odbędą konsultację z klientem, obliczając wstępną kwotę zwrotu podatku i wyjaśniając od strony formalnej cały proces rozliczenia podatkowego w Holandii. Pozdrowienia, Marcin doradca online Euro-Tax

Gość Monikaaskaa1
Tak dla informacji i z dobrego serca, jeżeli będzie ktos jeszcze z podobnym problemem to wystarczy,ze zgłosicie się do dobrego biura podatkowego, np. oni powinni takim osobom pomoc http://www.dekret24.pl/ Poleeeeecam ;)

Gość gość
Generalnie rozliczenia podatkowe to możesz zrobić z każdym biurem rachunkowym. ja od lat działam z nimi www.audit-sycom.pl i jeszcze nie miałam powodu żeby narzekać na jakość usług

Gość gość
fajnie by bylo jakbys zglosil sie do specjalistów, np www.biuro-duet.pl bo zazwyczaj jest tak, ze przez niewiedze robi sie sobie wiecej szkod niz to warte

Gość gość
Tez mam podobny problem i upatrzyłem sobie to biuro www.dekret24.pl czy ktos może korzystal z ich usług? Musze zebrac jakies opinie zanim pojde, żeby wiedziec z jakim nastawieniem rozmawiac

Gość tulipanka anka
http://zwrotpodatku.eu/ - to moje biuro, rozliczam się w Opolu, ale sprawdź jeszcze inne placówki, poza tym możesz wszystko załatwić zdalnie w razie czego. aha, nie pobierają prowizji za zwrot, jest jedna opłata, bez innych, ukrytych kosztów.

Gość gość
Rozlicze za jedyne 50 zl!!! gg:439892 zwrotpodatkowzue@gmail.com