Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami90919

FAKE! Czyli sledzenie faceta na fejsie dalo zadziwiajacy efekt!

Polecane posty

Gość malami90919
DO manib -> ja wiem ze to byloby najprostrze, ale nieco dziwne jest od razu proponowac seks, on w to nie uwierzy, bo mysli ze to jakas jego kolezanka z liceum a nie tania prostytutka, wiec watpie. Nie chce zeby zaczal podejzewac, ze to wkręta bo wtedy on przejmnie pałeczke i zacznie mi wkręcać ze w to wierzy a bedzie wiedział ze to ja i wtedy jestem spalona na całej linii !! Caly dzien sie zastanawiac jak to rozegrac. Najgorsze ze mam tylko 1 fona i bede musiala karty przekladac a jak on napisze do niej bedan np w kiblu a tutaj telefon wylaczony, potem wyjdzie i nagle ona odpisze mu a moj tel bedzie wylaczony. Myslicie ze sie nie zorientuje? Mam ochote go zniszczyc normalnie! Aha i mam byc dzis na niego zla jak wroci czy raczej udawac ze wszystko git i czekac az zacznie sie "smskowanie: =="?

Gość manib
a może zacznij go uwodzić tak jak kiedyś to robiłaś i równolegle flirtuj przez telefon zobacz którą wybierze, jak wirtualną masz odpowiedź. Zresztą takie gierki są nie fer to jest czysta manipulacja.

Gość manib
jak masz w Orange możesz za 5 zta wykupić 2 numer na tej samej karcie, poszukaj w sieci może inne firmy tak mają :P.

Gość malami90919
Ja wiem o tym i wcale nie jest mi z tym dobrze. Pluje sobie w brode i mysle ze bardzo zle robie. Nawet mi bylo go zal jak mi powiedzial ze jakas idiotka do niego pisze i nie odpisal nic. Pomyslalam "boze jak moglam go tak nisko oceniac, to super facet!" o czasu az odpisal po kryjomu nic mi o tym nie mowiac, a teraz eszcze jak poprosil o ten numer to po prostu mi serce peklo. Jest mi przykro bo nie wiem czy to nie ja potem bede odpowiedzialna za rozpad tego zwiazku, w koncu to ja sama tak jakby go podpuszczam zeby byl wobec mnie nie fair, dotychczas nie robil nic złego i nie znalazlam u nigo zanego smsa od laski ani nic. Nie wiem co z tego bedzie, ale cos w tym musi byc skoro chce sie z nia spotkac, a ja tez nie naleze do tych nieatrakcyjnych kobiet i wiem ze za mna nie jeden facet sie oglada czy cos to on robi mi o to sceny, a sam moze sie na piwko spotykac ://

Gość malami90919
ja mam play, nie da sie tak neistety...

Gość malami90919
sprawdzilam, faktycznie da sie za free ;) hehe boje sie ze sie wyda teraz;p

Gość mó przez Ó padam
''Zresztą takie gierki są nie fer to jest czysta manipulacja.'' widac ze to napisal facet ale juz jest fer jak to autorka przez frajera jest robina w h ..... ?

Gość malami90919
No prawda. Robie 2gi numer i podaje mu jako "ona" mam nadzieje ze sie nie zorientuje

Gość manib
nio bo fakt jest taki ze go podpuszczasz ja widzę tylko takie wyjście żeby ciągnąć dalej ten blef i mieć nadzieje ze się cofnie, a w międzyczasie zadbaj o poprawę waszych więzi jak to nie poskutkuje to będziesz wiedziała że twoje postępowanie nie jest aż takie podłe, bo dałaś mu wszystko a on wybrał lalkę z neta.

Gość manib
poza tym z tego co opisuje autorka widać ze koleś miał wątpliwości i może dalej je ma po co mieszacie jej w baniaku będziecie zadowolone jak rozpieprzycie czyjś związek ? Ja widzę tylko takie wyjście jak wyżej jedyne co ma jakiś sens. Zresztą jak by się wam nie układało z facetem i natrafiłby się lovelas nie wierze że byście nie miały chwili słabości i wątpliwości

Gość malami90919
Dzieki na rade. Napewno tak bedzie najlepiej, ale sama w sumie boje sie ze on sie z tego ne wycofa. Ta historia mnie juz sama zaczyna przerastac, naprawde... Ale tez boje sie z tym telefonem tak robic, bo to moze sie wydac, w koncu mieszkamy razem, moj telefon zawsze lezy gdzies na wierzchu bo nie mam nic do ukrycia i bede musiala sie naprawde sie dobrze z tym wszystkim kryc i stres tez jak cholera. Narazie nie ma go jeszcze w domu, ale jak przyjdzie to zaczne jazde

Gość mó przez Ó padam
nie masz racji piszac ze prowokacja z jej winy rozwali zwiazek pamietaj ta prowokacja moze stac sie prawda w kazdej chwili facet ma konto na fejsie i codzienny kontakt z ta spolecznoscia zawsze moze zdazyc sie tak ze jakas panna do niego napisze a on sie umówi tutaj przynajmiej autorka ma nad nim kontrole nie rozumiem takich typów ma fajna niegłupia i ładna dziewczyne a jednak ciagnie go do obcej suki ... jak to o nim swiadczy ?

Gość malami90919
Ja tez go nie rozumimem. 4 lata razem, jestem mu wierna od 1szego pocałunku az do dzis, jestem kochajaca, dbam o niego, troszcze sie a on i tak szuka rozrywek z inna baba. Swoja droga faceci sa naiwni jak dzieci; wystarczylo mu pod nos podstawic chuda szkape z niezla twarza i juz merda ogonem jak pies. Jak do mnie jakies typy na fejsie wypisuja olewam ich i koniec ;] a ta dupa moj fejk zrobila furore na fejsie. Zaprosilam nawet kolege nie mowiac mu ze to ja a on tez zaczal ja podrywac jeszcze bardziej niz ten moj pajac. Co najlepsze moja kolezanka jst z nim w ciazy. Zastanawiam sie zy nie powiedziec jej ze jej super facet rwie jakies szlaufy w internecie. Ahh ci faceci, kazdy siebie warty ;/

Gość manib
niech dociągnie do końca już tą manipulacje i tyle skąd wiecie może sobie da luz, odrazu widać że miał wątpliwości jakby nie mówił o tej lasce nic to by ich nie miał. Mam znajomego co bzyka laski z fejsa ma żonę i dwójkę dzieci i co myślicie że wspomina jej o tym? Jesteśmy ludźmi i jak coś się źle miedzy nami dzieje a widzimy ze może z kimś innym być lepiej to nas ciągnie do tej osoby i nie zaprzeczajcie bo tak zawsze jest. Rób autorko jak chcesz ale jak ja bym zrobił taka głupotę jak ty postąpiłbym właśnie w taki sposób jakby mi zależało na kimś, a robiłby tak jak twój facet. Jakby nie zależało po prostu zerwałbym kontakt Co prawda święty nie jestem, ale ja mam swoje powody i całkiem zasadne, zresztą zastanawiam się czy nie kopnąć swojej pani w żopę i wrócić do swojego miasta.

Gość luki190cm
Potowarzysze dziewczynie, która nie ma z kim iść na wesele / studniówke / dokina / na spacer lub inną uroczystość!!! Mieszkam w świdnicy. Mam 27 lata. 190 cm wzrostu i normalną budowe ciała :). Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na podany adres: lukaszmuszyniski@wp.pl lub nr 663859673 chętnie odpowiem na Wasze pytania! Proszę tylko o poważne oferty a takwzasadzie szukam tagrze dziewczyny

Gość fgh44jjh45j
"mó przez Ó padam ''Zresztą takie gierki są nie fer to jest czysta manipulacja.'' widac ze to napisal facet ale juz jest fer jak to autorka przez frajera jest robina w h ..... ?" a czemu to napisał facet? ja jhestem kobieta i tez uwazam, ze gierki sa nie fair. ty tez moglabys dorosnac.

Gość 7897897894545
"mó przez Ó padam nie masz racji piszac ze prowokacja z jej winy rozwali zwiazek pamietaj ta prowokacja moze stac sie prawda w kazdej chwili facet ma konto na fejsie i codzienny kontakt z ta spolecznoscia zawsze moze zdazyc sie tak ze jakas panna do niego napisze a on sie umówi tutaj przynajmiej autorka ma nad nim kontrole nie rozumiem takich typów ma fajna niegłupia i ładna dziewczyne a jednak ciagnie go do obcej suki ... jak to o nim swiadczy ?" weż ty moze zacznij czytac ze zrozumieniem!!!!!!! przeciez autorka SAMA NAPISALA, ze sie w zwiazku cos u nich dzieje i moze dlatego jej facet szuka sobie kogos do poflirtowania., wy baby tez takie jestescie! tez zaraz wchodzicie na net i szukacie sobie "przyjaciela", bo niby latwiej sie obcemu zwierzyc...... pfff, wymowkli dla braku zasad i pustostanu. zerop lojalnosci i zasad i honoru. po 5 minutach obcy czlowiek juz wsystko wie o waszym zwiazku, o waszym facecie, ale wy oczywiscie MACIE PRAWO obrabiac dupe, bo musicie sie wyzalic. jasne. tak se tlumacz. szukajcie sobie przyjaciol do pogadania, szukajcie. i jeszcze przeinaczacie zawsze rzeczywistposc.

Gość A pO co sie
Spieszyć ? Można było pociągnąć ale lekko ten flirt - może by mu sie znudziło i wrocilby do rozumu

Gość do 7897897894545
jestes kolejnym beznadziejnym facetem w tym watku który broni frajera oszukujacego swoja dziewczyne autorko zauwaz kto stoi murem za twoim facetem podobni jemu

Gość malami90919
Dzis zamierzam podac mu numer telefonu do "tej laski". Nie wiem tylko czy kupic starter czy zrobic sobie 2gi numer, z ktorego nie moge mu odpisac. Najbardziej boje sie ze to wszystko wyjdzie na jaw, bo przeciez mieszkamy pod jednym dachem, no ale zobaczymy co z tego wyniknie, sama jestem ciekawa...

Gość pokoloko
Ja kiedyś zrobiłam podobny myk z moim facetem i do pisania smsów wynajęłam koleżankę, której on nie znał. Bezpieczniej zawsze. Aczkolwiek za bardzo się w tą całą sytuację wkręciłam, pochwaliłam się jego koledze i wszystko sie wydało. Także bądź ostrożna i nie mów niezaufanym osobom. Powodzenia życzę!

Gość pomozcie doradzcie
malami-ciagnij to dopoki stwierdzisz,ze on faktycznie gotow bedzie cie zdradzic z ta wirtualna dziunią.wypytaj o BYLE zwiazki,jak nie wspomni,ze ma dziewczyne,to sprawa lezy faktycznie,a ty powinnas go rzucic:(

Gość jeeeeeeestem za
dobrze robisz:)

Gość tylko tyleee
jestem z Tobą, czekam na relacje :)

Gość malami90919
Dla tych, ktorzy chcieliby jakies newsy odnosnie mojej akcji to tak: wczoraj napisalam do niego wiadomosc z pytaniem czy jego dziewczyna nie bd miala nic przeciwko bo nie chce sie mieszac (on ma zaznaczone na fejsie ze jest w zwiazku ze mna). On odpisal ze nie bo jego dziewczyna jest w porzadku a i tak przeciez ida tylko na piwko i nic wiecej. Powiedział mi dzis rano wystraszony ze ta laska do niego napisala cos takiego a on jej odpisal, a ja mowie ze nie zgadzam sie zeby poszedl z nią a on ze ok ne pojdzie nigdzie. Tylko ze on ja poprosil o nr tel o czym mi nie wspomnial. Z jednej strony to oki ze mi mowi bo jakby chcuial to by sie ukrywal, ale z drugiej strony on chce sie z nia spotkac. Wpadlam na genialny plan ! Napisze sama do siebie, tzn ta laska napisze do mnie czy nie mam nic przeciwko zeby poszla z moim chlopakiem na browara i ze nie wie czy moze mu dac swoj nr telefonu bo nie chce miec potem nieprzyjemnosci. I mu ta wiadomosc pokaze i nadre sie na niego ze oszukuje mnie. Co myslicie ? ;>

Gość kjhsd
A skąd niby ta laska ma miać twój numer

Gość malami90919
nie moj numer tylko na face do mnie moze napisac, on ma zaznaczone ze jest ze mna to wystarczylo ze sobie weszla i napisala ot cala filozofia. Nie jestem przeciez tempaczka ze ona napisze nagle na moj nr hahahah

Gość zabawneeeeeeeeeee
jak on by ją tak w chuja robił to wszystkie by go tu jechały jaki cham i że ma ją rzucić a nie podpuszczać. Ale włącza się solidarność jajników i facet twój wróg. żal żal żal Albo niech go rzuci albo odpuści sobie durne gierki

Gość Feniks69
I widzisz jest w porządku miał chwilowa słabość, ciesz się że masz szczerego faceta. Nie powiedział Ci o numerze z prostego powodu po prostu wiedziała że zrobił niedobrze. A wy drogie panie nie mieszajcie autorce w głowie niech sama zdecyduje to że miałyście tępych buraków, to nie znaczy że jej facet też taki jest. Jak dla mnie zadbaj o poprawę relacji i nie masz czego się obawiać. Moje pytanie jak często razem wychodzicie gdzieś może po prostu ma ochotę się rozerwać, zaplanuj jakieś wyjście na szaloną imprezę ze znajomymi i zobaczysz ze będzie lepiej. Nie pisz tak do siebie to jest głupi pomysł wpadniesz ja bym odrazu zwęszył podstęp.

Gość malami90919
No faktycznie ppowiedzial mi o tym, nie ukrywa przede mna spotkanrek z nia ani faktu ze owa dziewczyna w ogole do niego napisala. Mysle ze nawet jakby chcial isc z nia na to piwko to tylko w celach czysto kolezenskich, w koncu tez kazdy ma prawo sie spotkac ze starym znajomym. Wydaje mi sie ze gdyby chcial mnie zdradzac nie powiedzialby mi o niej i zrobil wszystko tak zebym nawet nie wiedziala!