Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami90919

FAKE! Czyli sledzenie faceta na fejsie dalo zadziwiajacy efekt!

Polecane posty

Gość krowa rasowa
sory kobieto ale ty sie powinnas leczyc ...

Gość Feniks69
krowa rasowa jesteś prawdziwą krową daj autorce dociągnąć do końca, to że wy miałyście badziewnych facetów to nie znaczy że ona ma. Nie spotkał się jeszcze zapytał się czy może pójść nie ukrywał. W ogóle niewyżyte baby wypierdzielać na stadion wyżyć się. Autorka ma sama zdecydować, to jest jej życie nie wasze. Ja osobiście dalej bym ciągnął tą prowokacje i zobaczył czy mino zakazu pójdzie na to spotkanie. Jak nie pozostaje tylko kwestia wykręcenia się z tej prowokacji.

Gość Feniks69
w ogóle ciekaw jestem kto ma racje co do tego gościa ja czy wy hehe

Gość sasssssssssssssssssss
moze lepiej niech ona nalega na spotkanie i zobaczysz czy sie zgodzi? albo zasugeruje, czy zdarzają mu sie czasem jakies romanse, bo ona dawno juz nie miała faceta i teskni za dotykiem itp zeby sprawdzic jego reakcje

Gość malami90919
No niby tak, ale on nalega na numer. To co podac mu ten zfejkowany znow numer a jak on napisze do niej bedac w domu a tutaj nagle rozlegnie sie u mnie dzwiek smsa, albo jak bedzie wypisywal po nocach czy cos nie moge z nim pisac ani mu dawac tego numeru bo wtedy na bank sie wyda. Nie wiem co mam robic teraz ;/ jak dalej to rozegrac zeby bylo dobrze

Gość orange.88....
a nie masz jakies zaufanej kolezanki ktorej nr tel bys mogla podac? wtedy ty bys byla poza podejrzeniami, a poprosilabys kolezanke zeby wlasnie z nim popisala i sprawdzila go. jak ty sie zaczniesz tak bawic to to sie moze zbyt szybko wydac.

Intrygantka z Ciebie niezgorsza. Po co w to brniesz, sama się nakręcazs? Zakończ tą bzdurę, bo to chłopak powinien się zastanowić mocno nad Twoją lojalnością:o Napisz mu jako tamta, że koniec znajomości i tyle:classic_cool:

Gość paranormal activity
Ja osobiście dalej bym ciągnął tą prowokacje i zobaczył czy mino zakazu pójdzie na to spotkanie. o qrwa ... ale fajne macie wzajemne relacje :D zakazy, nakazy, podchody :O

Gość droga autorko...
bardzo ci wspolczuje faceta, sama 2 tygodnie temu przeszlam to samo. Po ponad 2,5 roku razem iprzypadkowo odkrylam, ze ma konto na badoo i sympatii (byc moze jeszcze gdzies- dalej juz nie sprawdzalam). tez zrobilam mala prowokacje, zalozylam lipne konto i zagadnelam. dowiedzialam sie, ze nie ma dziewczyny bo "gdyby tak bylo to by tu nie siedzial", "kiepsko mu idzie szukanie bo jest tu ponad rok i dopiero 2 razy umowil sie na kawe" i jeszcze troche wiecej rewelacji..... wystatczyl 1 dzien zeby umowic sie na randke. zaraz po ustaleniu daty spotkania napisalam mu smsma na pozegnanie. Dodam ze facet ma 32 lata i za pol roku chcial sie zenic:/ Moze w koncu trafie na tego należacego do 1% normalnych, chociaz trace nadzieje:

Gość malami90919
Powiedzial mi o wszytkim. Ze wpakowal sie w glupia sytuacje i nie wiedzial jak mi o tym powiedziec bo nie chcial podejzen. I ze wiecej sie do niej nie odezwie i faktycznie nie odzywa sie. Sprawdzony w 100"% jakosci haha :D

Gość kkkkojdkwandjkadhakjdxn
jeszcze się tak nie ciesz to że tak powiedział nie oznacza że tak będzie odczekaj troche

Gość autorka dalej brnie w swoją
gierkę... co za dziecko z gimnazjum... a pozostałe mądre baby jej doradzają sztuczki. teraz sie wykrecaj, glupia autoreczko. klamstwo i to coraz glebsze, w koncu sie wkopiesz i dobrze ci tak, jesli cie zostawi.

Gość autorka dalej brnie w swoją
i ty sie cieszysz, ze samo sie rozwiazalo? dla mnie jestes spalona.