Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampomyslow.,.,

czym mozna handlowac na bazarze?

Polecane posty

Gość niemampomyslow.,.,

ostatnio dosc czesto myslimy z mezem o wlasnym interesie, w ogole nie mamy doswiadczenia i za duzo pieniedzy, bylo duzo pomyslow, dodam ze miasto, w ktorym mieszkamy liczy 20 000 mieszkancow, na poczatku myslelismy o lumpeksie, kurde w miescie jest duzo lumpeksow, ciagle otwieraja nowe, i ciagle jest tam pelno ludzi, nawet juz w niedziele o 8 rano czekaja na otwarcie co wydaje mi sie smieszne, tylko wlasnie na te lumpeksy chyba trzeba miec dobre znajomosci za granica, bo kiedys moja mama wraz z siostrami zamowila sobie chyba tone takich ciuchow za 100 zł, no ale wiekszosc to byla szmaty, pozniej myslelismy zeby handlowac czyms na rynku, rynek jest we wtorek i piatek, ale np. zeby handlowac butami no to trzeba juz miec troche kasy na start wlasnie zeby te buty kupic, no a my bysmy tyle az nie mieli, i wpadlismy na pomysl zeby sprzedawac np. takie kolczyki, jakies spinki, cos tego typu pierdoly chinskie, to wychodzi tanio, bo tam np. za nie duze pieniadze mozna kupic tego pelno, raz tez byl pomysl ze zniczami, na wszystkich swietych to tez wlasnie tak stoja przed cmentarzami i sprzedaja, ale to jest tylko taki jeden dzien w roku, tak samo jak Sniezynka i Mikolaj w Wigilie zeby chodzic do dzieci ale to tylko tez raz w roku. Moze ktos mi pomoze?doradzi?

Gość nokijka
bielizne erotyczną sprzedawaj

Gość niemampomyslow.,.,
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość hyerhy5y
U nas jest szał na te plastry oczyszczajace na stopy. moja kolezanka kupuje na allegro10 plastrów za chyba niecałe 10 zł a na bazarze takie opakowanie opyla za 30-40zł.

Gość ktoś jeszcze
wibratory sprzedawaj

Gość niemampomyslow.,.,
ok, fajnie, przemysle, slucham dalej

Gość holtukumbaldel
misie i kocyki - każdy kto idzie na grób Madzi to kupi

Jak ktos chcialby sobie dorobil na gumtree olx czy allegro a nawet na pobliskim bazarku oferuje zestawy uzywanych zabawek z anglii zainteresowanych zapraszam do kontaktu annazabawki@hotmail.com

Gość gość
Handel niewolnikami otworz,emigrantow ci tera pod dostatkiem. Kazdy by chcial niewolnika a niema:-P

Gość leoncjo
dobre taki kunta kinte by się przydał

Gość gość
w tym kraju dla starych ludzi już niczym nie można handlować, wszystko zakazane