Dwudziestolatka. 0 Napisano Luty 15, 2012 I jak wasze spostrzeżenia? W mojej opinii film jest rewelacyjny. Skłania do refleksji, dopiero po obejrzeniu filmu zrozumiałam pewne fakty, nurtowało mnie wiele detali ukazanych w filmie. Jestem świeżo po obejrzeniu go i nie mogę przestać o nim mysleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwudziestolatka. 0 Napisano Luty 15, 2012 szkoda ze nie ma nikogo z kim moglabym podzielic sie swoimi spostrzezeniami odnosnie tego debiutanckiego filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwudziestolatka. 0 Napisano Luty 16, 2012 podnosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zcvasiaxskxoaxo Napisano Luty 17, 2012 zakochałam się w tym filmie, polecam!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OJk. Napisano Luty 21, 2012 jestem mile zaskoczona.. bardzo swietny film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bnnm,55553 Napisano Luty 24, 2012 bylam na premierze - film swietny tez caly czas o nim potem myslalam naprawde bylam mile zaskoczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach