Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

royal with cheese

ile śpią Wasze 4 miesięczne niemowlęta? czy to normalne?

Polecane posty

moja córka wkrótce będzie miała 4 miesiące. Martwię się, bo wydaje mi się, że za mało śpi.W nocy jest ok mam ze 2-3 pobudki, śpi te 8-9h, ale w dzień łącznie wszystkiego uzbiera się może 2 godz może mniej. Z tego co czytam w necie powinna mieć te dzienne drzemki o wiele dłuższe. Taka niewyspana jest rozdrażniona i marudna, ale wtedy tylko się nakręca i już w ogole nie może zasnąć :(

Gość Mój syn słabo sypiał.....
ale córcię mam teraz też prawie 4-miesięczną i śpi dużo. Budzi się raz w nocy, lub wcale, ale najczęściej budzi się jeden raz ok 4-5 nad ranem na jedzenie. W dzień śpi dużo, ogólnie śpioszek:)

Gość vdffdsadfsaw
mój synek w wielku 3-6 miesięcy spał w ciagu dnia 3-4 razy max po pół godziny; dopiero po pół roku zaczęło mu się normować i śpi tera ok pół godziny do południ i ok 2h po południu; czasem po 2x 1,5 h, ale to rzadko

Gość kolka123456
nic sie nie martw , moj 4mczny synek w ciagu dnia spi moze 2-3 razy pojakies 20 min. Widocznie mu tyle starcza, ale jest radosny wesoły, wobec tego chyba wyspany. W nocy jak zasnie kolo 19-20 to budzi sie 2 razy , zazwyczaj kolo 12 potem kolo 3, a pozniej juz okolo 6 jest wyspany na moje nieszczescie :/ rano godzinke powariuje i jeszcze przysnie na ok 40-50 min.

Gość mama babelkow
ja mam blizniaki jeden spi po kilka h w cioagu dnia i wieczorem od 20 do 5 rano, a drugi w dzien spi po kilkanascie minut no czasem z godzine i tez przesypia noce.Niestety obaj o 5 rano sa wyspani....

niestety to nie reguła, moja córka przesypiała noce ale w dzień od urodzenia spała nie dłużej niż 3 godziny po dodaniu wszystkich drzemek. Odkąd skończyła 16 miesięcy nie spi w dzień wcale ale w nocy 11-12 godzin.

Gość kulig
moj syn jak mial 4 m-ce spal od 20-5 z 2-4 pobudkami czyli 9 godzi z pobudkami + ok. 4 drzemki po 1 godzinie, czy 2 godziny dluzej niz Twoj mysle, ze nie ma sie czym martwic za to teraz ma 11 m-cy i budzi sie w nocy 4-6 razy