Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNati

Jestem za wysoka do szpilek-mam 1,74 cm wzrostu....

Polecane posty

Gość WysokaNati

Jestem za wysoka do szpilek-mam 1,74 cm wzrostu....Czy ktoś też ma taki kompleks?Nie mam ani jendej pary butów na obcasie bo czuję się mega niekomfortowo kiedy ejstem wyższa od 90% ludzi (bez butów zresztą też jestm wyższa od większości ale nie ma aż takiej różnicy).Marzy mi się opoeracja skrócenia kościu udowej i łydki o 5 cm w profesjonalnej klinice-tylko tak się wyleczę z tego mega kompleksu...Nie chcę całe życie chodzić w płaskich butach ... ;(

Gość jamam 178 ;(
chcialabym miec te twoje 174 :(

Gość gwoli wyjasnienia...
to zalezy jakiego masz faceta, haha

Spokojnie możesz takie 10cm nosić! :D Przynajmniej ja bym nosiła :D:D

Gość lady vernas
ja mam 183cm więc w ogóle powinnam się chyba zamknąć w sobie, a bardzo lubię swój wzrost :P dla mnie te twoje 174cm niczym nie rożni się od 165 🖐️

Gość a jjaaaa
Mam tyle samo i chodzę tylko w szpilkach Nie rozumiem w czym masz problem

Gość hbnfcbg
nie rozumiem, ja mam 177 i gdyby mój chlop był z 5 cm wyzszy ubieralabym je za kazdym razem. jak wychodze sama to ubieram, jak z nim to nie bo niepodobaja mi sie pary z takim samym wzrostem

Gość Britka a
Ja też mam taki kompleks:( mam 168cm a do tego waże 53kg i nigdy nie nosiłam szpilek a bardzo bym chciała:( tylko będę bardzo wysoka i tak bez szpilek jestem:( chciałabym mieć 160cm to moje marzenie..

Gość nakrętka od butelki
ja mam coś koło tego i mi już wszystko jedno. PO prostu nie chodzę na obcasach, ale o operacji nigdy nie pomyślałam. Weź się zastanów ważniejsze dla ciebie jest zdrowie czy to że będziesz mogła chodzić w obcasach? Taka operacja jak każda wiąze się z ryzykiem, to ingerencja w twoje ciało. Niektórzy marzą by mieć twój wzrost a ty narzekasz i jeszcze operacja ci w głowie. Weź się ogarnij. I nie pisze tu tego by ci dopiec tylko by ci pomóc zrozumieć co ty chcesz zrobić.

Gość gfggfgfgfhd
chyba jestes upośledzona i to jest twój problem, a nie "wysoki" wzrost. po pierwsze wcale nie jestes taka wysoka- co druga kobita ma teraz powyżej 1.70 m. ja mam 176 i mam mnóstwo szpilek i często w nich chodzę- czuję się nawet dużo atrakcyjniej taka wyższa, w balerinach, to już nie to.. i super jest tak z góry popatrzeć na kurdupli. nie rozumiem takich kompleksów "wysokich" panienek- nie wiem może maja potrzebę bycia malutkimi, niepozornymi i niewyróżniającymi się z tłumu

Gość a jjaaaa
http://kobiety-kobietom.com/80kobiet/person.php?art=1610 Jolie , Górniak , Kożuchowska Jedne z piękniejszych kobiet , a Ty mówisz o operacji , no chyba że masz 17 lat , albo jesteś zakompleksioną złośliwą kobietą o wzroście właśnie 1.60 ( oczywiście nic nie mam do kobiet o tym wzroście)

Gość pytolog
nie jesteś ja mam 184 i jestem mężczyzną który bez wahania pokazałby się z tobą w 12 cm szpilkach żeby nie było szpilki nosisz ty nie ja :D teraz jest mnóstwo wysokich kobiet nie widzę problemu a szpilki są boskie :classic_cool: a w połączeniu z kobietą, to już cudo ;)

Gość nie wierze ze angelina
ma 175 cm..chyba nawet 170 nie ma.

Gość 177mam
"chyba jestes upośledzona i to jest twój problem, a nie "wysoki" wzrost." - dokładnie to samo chciałam napisać :D

Gość WysokaNati
Dziewczyna mająca 1,86 cm w szpilkach to jest porażka po prostu i tyle... :(

Gość WysokaNati
Mam koleżankę,która ma 1,65 cm wzrostu i zakłada obcasy po 10 cm i wtedy ma akurat wzrost-1,75.Ale +10cm jeszcze dodatkowo to już porażka bez obcasów.... ;(

Gość WysokaNati
Najgorsze jest to,że zakłada je codziennie i ma wtedy takie zgrabne nogi a ja muszę w tych płaskich-czuję się wtedy jak wielkolud :/

ale macie problemy ja mam 177 ważę ok 60 kg czyli wysoka i szczupła a Ty jesteś o wiele niższa i sie przejmujesz..ja bym nosiła tylko szpilki mmm:(

hm... rozumiem cię. Tez mam 174. Wyobraź sobie, że przez kilka lat studiów codziennie sie mierzyłam w różnych miejscach pokoju czy aby na pewno mam 174 a może znów urosłam? i porównywałam z koleżankami wzrostem, czy aby naprawdę mają tyle i tyle bo wydają sie przecież o tyle niższe ode mnie, że niemożliwe żeby było prawdą co mówią, przecież naprawdę muszą mieć tyle i tyle... a może jednak źle się zmierzyłam???? I wyobraź sobie również, że dokładnie w te wakacje mi minęło... Nie obchodzi mnie ile mam wzrostu, noszę śliczne buty i płaskie i szpilki które wyglądają świetnie i zgrabnie. Może dlatego, że mieszkam teraz w pokoju z wysoką dziewczyną? Może dlatego że znalazłam wyższego chłopaka? Może dlatego że mam mnóstwo zajęć na głowie i nie mam czasu rozmyslać o pierdołach? Zwłaszcza należy docenić to że jest się ładnym i elokwentnym, o wzroście zapomnij ;) kiedyś ci sie uda, jak nie będziesz świrować.

ps twoje proporcje ciała są idealne do naturalnego wzrostu. Pomysla jak ohydnie byś wyglądała ze sztucznie skróconymi nogami... fu, nieproporcjonalnie. A o to chodzi by nogi były dłuuuuugieee :P

Gość hehehe, autorka jest
po prostu pasztetem, ma wstrętny ryj, więc zwala na wzrost, bo pewnie nie ma powodzenia:D. Jakby była śliczniutka, to byłaby dumna ze swoich 174cm i nie w głowie by jej było "zmniejszanie się", a co za tym idzie, OSZPECANIE:D Ja mam 179cm, chodzę tylko na obcasach, a powodzenie mam wcale niemalejące od lat i w życiu nie pomyślałam o tym, żeby się "zmniejszać':D🖐️))

Gość gfggfgfgfhd
dziewczę, ty masz zaburzenia psychiczne jak przy takim wzroście w płaskim obuwiu czujesz się wyższa od większości ludzi, podczas gdy z takimi wymiarami, to akurat zlewasz się idealnie z "szara masą". zastanów sie lepiej dlaczego tak ci zależy, żeby wtopić się w tłum i nie odstawać od reszty. i jak ktoś napisał przy dobrej figurze i urodzie wysoki wzrost to atrakcja i atut