Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika_WRO

do mam maluszków z Wrocławia

Polecane posty

Gość Dominika_WRO

Czy któraś z wrocławskich młodych mam zechciałaby, by jej dziecko wzięło udział w sesji fotograficznej? Już mówię o co chodzi: Zaczęłam zajmować się fotografią dziecięcą- właśnie jestem w trakcie robienia portfolio- planuję zrobić sesje zdjęciowe dzieciom w wieku 14 dni- 2 miesiące. Płeć obojętna :) Sesja odbywałaby się w domu maluszka z przyczyn oczywistych- tak małe dziecko najlepiej czuje się w swoim domu. Sesja byłaby darmowa, posiadam wszelkie gadżety i profesjonalny sprzęt fotograficzny do wykonania takiej sesji i przywiozę go do Waszego domu. Wcześniej możemy się spotkać lub ustalić szczegóły via tel. lub mailowo. Fotografowałabym głównie dziecko, ale mogłybyśmy spróbować zrobić także dziecko z mamą :) Będzie to dla Was fajna pamiątka. Zdjęcia dostaną rodzice maluszka w prezencie, a w zamian za to, ja będę mogła wykorzystać te zdjęcia na swojej stronie www i w portfolio. Po prostu nie mam wśród swoich znajomych tak małych dzieci, dlatego daję ogłoszenie na forum. Byłabym także zainteresowana sesją "brzuszkową"- kobiety w 8. m.c. :) mój email: dominika997@op.pl lub proszę pisać tutaj :)

Gość Dominika_WRO
a może macie jakieś znajome/ koleżanki, które mają dzieci w tym wieku? Możecie im przekazać moją propozycję? Byłabym bardzo wdzięczna.

Gość kliuoyho.
podbijam. super sprawa, sama bym chetnie skorzystala, ale mam juz za duze dziecko, i mieszkamn za dlaeko...

jesli będziesz org sesje dla niegrzecznych dwulatków zapisze syna ;)

Gość Dominika_WRO
hehe Dziękuję :) Ostatnio robiłam właśnie rozbrykanemu 3-latkowi, ledwo za nim nadążyłam z aparatem :D Niestety mam chwilowy deficyt noworodków i niemowlaków wśród przyjaciół, dopiero w marcu urodzi się maluszek to będę pstrykała, ale wolałabym szybciej, żeby już postawić stronę internetową z pełnym portfolio :)

Gość Dominika_WRO
podbijka! :)

Gość Dominika_WRO
up up ciągle szukam :)

Gość frezjaaaaa
jestem zainteresowana,napisalam ci majla

Gość Dominika_WRO
podbijam :)