Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanywidokiemcipki

Facet spogladajacy na kobiece cialo

Polecane posty

wczoraj przypadkiem trafilem na filmik erotyczny jak kobieta tanczy itd. ale ja kzaobaczylem cipke to sie przestraszylem, a dokladniej to jej nie zobaczylem byla tak obrosnieta/owlosiona, ze sie zaczynam zastanawiac czy kazda dziewczyna ma taki zarost jak go nie przycina, depiluje to on jest taki rozlany ze wszystko zakrywa czy dziewczyny raczej maja skromny zaroscik ale nieliczne tak obficie sa zarosniete? Nie jestem zwolennikiem aby sie depilowac na milusia jak mala dziewczynka taki skromny paseczek mi sie podoba no ale taki zarost to jak zaniedbany row na wsi porosniety chaszczami, szok.

Gość locitan
Pierwszy raz widziałeś kobietę nago, co? :O

tak pierwszy

nie 1 raz, a na co dzien nie mam tej przyjemnosci aby prowadzic statystyki i ogladac jak ginekolog wiele kobiet, ogolnie bylem pzekonany ze kobiety maja skromny zarost ale jak to zobaczylem to nie wiem co myslec, mysle ze kobiety nas oszukuja

a to jak one to robia ze na teledyskach im siano z teh d ie wystaje?

a potem maja z posladkow papier scierny?

Gość jiojioj
Skromny zarost u kobiety, to efekt przycinania/podgalania wlosow wlosow. Gdyby kobieta przestala sie golic zupelnie, to mialaby taki sam busz kreconych wlosow jak facet

no dobra nie mowimy o dupach tylko o cipkach, nie mam doswiadczenia az takiego aby mowic jak jest u wiekszosci iech sie wiec wypowie ktos kto przemacal wiecej cipek i powie czy laski faktycznie sa tak owlosione na cipkach

Gość 5ryrurud
tak,kobiety gdyby sie nie golilydepilowaly,bylyby zarosniete wszedzie jak malpy:classic_cool:

Gość ech..................
Ja pierdole.... Wiecie co dziewczyny 90% prawików to zjeby. Potem sie czyta cuda że zostawił kobietę bo ona pierdzi. JA TAKI NIE BYŁEM A BYŁEM PRAWIKIEM DO 24 roku życia. Raczej to ja dla kobiety byłem ohydny bo lubiłem soczki z myszki i śline.

o kurde to zylem zludnym przeswiadczeniu, facet to co innego bo ma wlosy na nogach, torsie, klatce wszystko sie wiec zlea i to nadaje meskosci, ale jak bym zobaczyl laske z takim zarostem jak wczoraj to bym sie przestraszyl

to kobiety pierdzą ??? naprawde ????

Gość 43423423423
Jak cię intersuje naturlany zarost na cipie to koniecznie obejrz film Seksmisja, pod koniec jest zajebiste ujęcia babek pływających w basenie i to z kamera po stronie wody... ale tak na marginesie- cipa najochydniej wygląda wygolona moim zdaniem, po to sa chyba włosy zeby to zakrywac...

my nie jestesmy zje.bami to kobiety na oklamywaly i przyzwyczaily do czegos co teraz trudno nam zaakceptowac wiec miej zale do nich ie do nas prawdziwych facetow z jajami, ja mialem w szkole takiego jak ty siedzial z babami tylko i nawet wiedzial kiedy ktora ma okres

Kobiety od facetów nie różnią się zbytnio. mają włosy na sutkach często np. Meszek na twarzy. Ale moda na wydepilowane cipki to boberka ciężko spotkać czy zarośnięte nogi. Ale pupę zarośniętą czy meszek na twarzy bardzo często. Pierdzą, srają masturbują się, bekają a nawet rzygają i to czasem dalej niż widzą.

fak laski czasami zachowuja sie gorzej niz faceci i to mnie najbardziej razi

Ja tam jestem za depilacją. Za 1 razem jak sie dorwałem :) Nic ci w zęby nie wejdzie. Wedlug mnie ci co chca wylizać kobiecie chcą gołe a ci co tylko penisem bobry

prawiki wiedza wiecej niz ty

Gość 5ryrurud
dla ciebie takie cos to zadbanie, a dla kogos innego normalny zarost ale czysty. poza tym golenie sie jest "modne" od ilu lat? 20?

Po 1 ja jestem w tej swerze zdany na partnerkę chce gołe jaja ma gołe jaja. Ja chcę sobie polizać i chcę mieć koło warg czysto. U góry może mieć co chce nawet krasnoludka. I nie jest to egoistyczne.

ja nie mowioe aby sie golily lepiej depilowaly, ale mowei ze ladnie to wyglada jak kobeita ma skromny zaroscik taki np paseczek, to jak z przycinaniem wlosow jak nie beda podcinane to zrobia sie zaniedbane inaczej jak w lato wyszlaby taka w bikini, albo innym skapym strou to siano spod majtek by wystawalo

Gość fsdggh
depilowac?? chlopie ty se łeb wydepiluj to sie debilu zesrasz. podraznienia sa straszne ze wsyztskeigo , wrastajace wloski, widok i uczucie niefajne

nie mowie zeby sie golily czy depilowaly, ale zobacz jak dziewczyna ma przyciety zarost na zdjecu wyzej, i co koparla opadla widac ze masz w majtach busz jak w tajskiej dzuglii

Jak nie chcesz mieć wylizanej to zapuszczaj............ tak to u mnie wygląda... I w druga stronę jest tak samo nie ma ssania jajec bez depilacij.

Gość 5ryrurud
zszokowany widokiemcipki - nie, ona nie ma przycietego, wlosy rosna wszedzie oprocz podeszew stop i dloni, ona wydepilowala wsyztsko wokol paseczka, jakby nie golila/depilowala to mialaby czarne wlosy po uda